2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Egyszer minden dílert elfognak a rendőrök

A mezőkövesdi nyomozók őrizetbe vették azt a nőt, aki már több mint egy éve saját lakásán árulta a tiltott szert.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 49 éves helyi nővel szemben.

A rendőrök büntetőeljárás keretén belül végeztek kutatást az asszony lakásában 2022. április 4-én, amelynek során több mint 40 gramm porszerű, úgynevezett „kristályt” és csaknem 20 gramm zöld növényi törmeléket, mint új pszichoaktív-gyanús anyagokat foglaltak le.

A nyomozók az anyagokat szakértői vizsgálatra küldték, annak pontos mibenlétének, hatóanyagának meghatározása céljából, de ezen idő alatt olyan információk merültek fel, hogy a nő a lakásáról ismét árul tiltott szereket.

A rendőrök ekkor ismét megjelentek az asszonynál, ahol újabb adag már kicsomagolt port és növényi törmelékeket találtak.

A nyomozók a kutatások során több millió forint készpénzt, több tucat arany- (vagy annak látszó) ékszert, mérleget, illetve mobiltelefonokat is lefoglaltak, továbbá őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bizakodó vagyok!
101 versenyautó áll rajthoz a hétvégi 37. AMTK Velenje Ralin, abból 18-en lesznek a 2-es kategóriában. Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros is ebben f…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum