2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF

Egy cigit kértek, rablás lett belőle

A miskolci rendőrök egy órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették azokat a fiúkat, akik erőszakkal elvették áldozatuk készpénzét, és a mobiltelefonját is.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 14, egy 16 és egy 18 éves mérai fiúval szemben. Az elkövetők 2022. május 8-án 2 óra körül Miskolcon, a Búza téren cigarettát kértek egy férfitól, aki ezt megtagadta, ezért bántalmazták őt, majd távoztak a helyszínről. Kis időn belül a fiatalok megint összetalálkoztak a Zsolcai kapuban a férfival, akit ismételten bántalmaztak, majd a nadrágzsebéből eltulajdonították a készpénzét és a mobiltelefonját is.

A rendőrök az adatgyűjtésük eredményeként egy órán belül elfogták az elkövetőket, és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bizakodó vagyok!
101 versenyautó áll rajthoz a hétvégi 37. AMTK Velenje Ralin, abból 18-en lesznek a 2-es kategóriában. Juhász Csaba - Bencs Gábor ralipáros is ebben f…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum