2022. 05. 20. péntek

Bernát, Felícia
1 EUR 383 HUF
1 GBP 451 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Douglas, a rendőrkutya megint nyomra vezette kollégáit

Douglas, a rendőrkutya megint nyomra vezette kollégáit

A rendőrök alig pár óra alatt elfogták azt a férfit, aki betört egy felsőzsolcai dohányboltba.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves alsózsolcai férfival szemben. A gyanúsított 2022. február 3-án 4 óra körül téglával betörte egy felsőzsolcai dohánybolt ajtójának üvegét, majd a kassza lemezfiókját magával vitte, amiben majd ötszáz ezer forint volt.

A jelzést követően a rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján, illetve Douglas a nyomozókutya jelzése alapján a nyomozás konkrét irányt vett; az elkövető ugyanis betörés közben megsérült. A rendőrök az úgymond elcsepegtetett nyomokat követve megtalálták azt a házat, ahová elmenekült a férfi.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottat kihallgatását követően a hatóság őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására. Az eljárás eredményeként az elkövető még további tizenhárom betöréses lopás elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Éjfélkor jár le a határidő
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV összes központi ügyfélszolgálata 18 óráig, valamint a telefonos N…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum