2024. 06. 14. péntek

Vazul
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Douglas, a rendőrkutya megint nyomra vezette kollégáit

Douglas, a rendőrkutya megint nyomra vezette kollégáit

A rendőrök alig pár óra alatt elfogták azt a férfit, aki betört egy felsőzsolcai dohányboltba.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 21 éves alsózsolcai férfival szemben. A gyanúsított 2022. február 3-án 4 óra körül téglával betörte egy felsőzsolcai dohánybolt ajtójának üvegét, majd a kassza lemezfiókját magával vitte, amiben majd ötszáz ezer forint volt.

A jelzést követően a rendőrök a helyszíni szemle adatai alapján, illetve Douglas a nyomozókutya jelzése alapján a nyomozás konkrét irányt vett; az elkövető ugyanis betörés közben megsérült. A rendőrök az úgymond elcsepegtetett nyomokat követve megtalálták azt a házat, ahová elmenekült a férfi.

A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottat kihallgatását követően a hatóság őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására. Az eljárás eredményeként az elkövető még további tizenhárom betöréses lopás elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek