2024. 05. 22. szerda

Júlia, Rita
1 EUR 388 HUF
1 GBP 456 HUF

Díjazták a legszebb Állatkerti tortákat

A február végén megrendezett MentesFeszten, az Alapítvány a Budapesti Állatkertért versenyt hirdetett a legjobb, gondozók által elkészített szülinapos torták között. Ezeket a finomságokat kifejezetten és személyre szabottan a Fővárosi Állat- és Növénykert állat-sztárjainak készítették. A MentesFeszt látogatói szavazhattak mindkét napon a legjobb, legkülönlegesebb, legszebb tortákra, és mindkét napon győztest is hirdettek. A szavazatok alapján igen kiélezett versenyben a zsiráf és az elefánt gondozói csapat nyert. Ajándékcsomagjaikat a Mentes Cukrászüzem nevében Oltványi Zsolt, míg a ToTu termékek gyártója képviseletében Dr. Németh Csaba adta át.

– Hatalmas élmény ilyen kezdeményezésekben részt venni. Főleg úgy, hogy a tortaversenynek valamilyen szinten mi is a szereplői voltunk, hiszen Indigó, a kis gorillalány ToTu-s, tojásfehérje-alapú tejtermék helyettesítőből készült tortával ünnepelhette családjával az ötödik születésnapját, és erre a tortára is rengeteg szavazat érkezett. Az ajándékcsomagok átadásánál pedig hihetetlenül kedves és profi csapatokat ismerhettünk meg, akikkel nagyon reméljük, még rengeteg találkozási pontunk lesz – mondta Dr. Németh Csaba, élelmiszer-mérnök.

Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért és az élelmiszergyártók természetesen 2023-ban is több közös állatköszöntést terveznek, ami a látogatóknak is különleges program és látnivaló szokott lenni.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek