2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

„Csak ott akartam aludni…”

Az encsi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy magánlaksértésen tetten ért férfit.

Magánlaksértés miatt folytat nyomozást az Encsi Rendőrkapitányság egy 27 éves alsóvadászi férfival szemben. Az elkövető 2023. február 17-én este bement egy léhi családi ház nyitott ajtaján. Amikor a tulajdonos ezt észlelte, többször is fel kellett szólítania a hívatlan látogatót, hogy hagyja el az ingatlant, aminek a férfi végül eleget tett. Kis idő elteltével azonban visszatért, és a lakás egyik redőnyét, illetve ablakát akarta befeszíteni, de ekkor már az értesített és kiérkező rendőrök elfogták, illetve előállították az encsi kapitányságra.

A férfi gyanúsítotti kihallgatása során elmondta, hogy Rásonysápberencsre szeretett volna menni az egyik barátnőjéhez, de eltévedt, és Léhen kötött ki, így jutott el az általa ismeretlen sértett házához. Mivel ittas volt, gondolta, ott alszik, de a tulajdonos nem engedte meg neki, ennek ellenére megpróbált ott maradni, és az ablakon ismét bejutni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…