2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Hírek
  • »
  • Csajos bulit tartott Kandász Andi és Keleti Andrea

Csajos bulit tartott Kandász Andi és Keleti Andrea

Visegrádra vonultak el, ahol végre túrázhattak, kibeszélhették magukat és jakuzzizhattak is egy nagyot – ráadásul mindezt bomba formában!

Alighanem csak ámultak azok a férfiak, akik látták Kandász Andit és Keleti Andit Visegrádon, hiszen a két édesanya fantasztikusan néz ki. Az elmúlt időszakban rengeteget fogytak, így szinte minden könnyebb számukra – még az is, hogy egy csajos hétvégére elugorjanak a Dunakanyarba. A két Andi elmesélte, hogy egyébként is szívesen utaznak Magyarországon.
„Ferivel kevesebbet vagyunk otthon, mint amennyit kirándulunk. Imádunk menni télen is, kedvencünk a Fertő-tó környéke és a Zemplén, sokszor bringaháton és hajóval. Gyönyörűek a várak és vadregényesek” – ecsetelte Kandi, akitől barátnője vette át a szót. „Mi lakókocsizni szoktunk, elindulunk a családdal és olyan helyeket keresünk, ahol jó kemping van, és meseszép tájakban lehet gyönyörködni. Kenuzni is járunk, a Tisza ukrán határnál lévő szakasza csodálatos, fantasztikus kis ágak vannak. A csajos programokra csak most van időnk, mert felnőttek a gyerekek. Ilyenkor örülnek a férjeink is” – árulta el mosolyogva Keleti Andi.
A jakuzzizás végül nagyon jól sült el, fantasztikusan érezték magukat Andiék, amiben az is közrejátszott, hogy jobb formában vannak, mint valaha.
„2020-ban elmentem Andihoz egy táncórára, és akkor elárulta, hogy egy palesztin étvágycsökkentő szuperrostot és izomvesztés nélküli fogyást segítő grönlandi moszatot ötvöző gyógynövényreceptúra segítségével fogyott le 2 ruhaméretet, így én is belevágtam. 23 kiló ment le. Most mindketten jól érezzük magunkat a bőrünkben. Azt hiszem, ez látszik is rajtunk. Most már csak varrni kell megtanítania az én barátnőmnek, a hétvégére is saját szuperbikinit hozott, amire szemet is vetettem” – mondta nevetve Kandász Andrea.
A már említett férjek azonban egyelőre nem kezdtek el féltékenykedni bombázó nejeikre, ahogy a feleségek mondják, nem is lenne mire.
„Nekem korlátlan elhajlási engedélyem van” – viccelődött Kandi, akinek a szavaihoz a táncművész is csatlakozott. „Huszonéve házasok vagyunk, már bármire van engedélyünk. De nincs is miért féltékenykedni. A bizalom százszázalékos, ez az alap. Itt pedig kibeszélhetjük a férjeinket – na jó, csak dicsérni szoktuk őket – zárta büszkén az útibeszámolót a két Andi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek