2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Webhíradó Szépe 2011 Jelentkezz, szavazz a versenyzőkre!
Webhíradó Szépe 2011 Jelentkezz, szavazz a versenyzőkre!

Webhíradó Szépe 2011 Jelentkezz, szavazz a versenyzőkre!

Webhíradó Szépe 2011  Jelentkezz, szavazz a versenyzőkre!A modellek világa, nem csupa csillogás, luxus és mosolygás. Gondoljuk csak át: amikor órákkal a verseny előtt elkezdődtek a próbák, a lépések nem sikerülnek, mindenki izgul, kevés az idő, gyorsan…aztán mire az éles fellépésre kerülne a sor, addigra mindenki fáradt és ideges, mert ez-az nem jött össze stb., de nekik akkor is helyt kell állni és mosolyogni, pózolni, mintha mi sem történt volna, és minden olyan egyszerű lenne. Ennek ellenére érdemes kipróbálni egy ilyen versenyt, hiszen millió tapasztalatot, élményt szerezhetnek vele…és ez még csak a kezdet!

A Webhíradó csapata az előző verseny sikereit látva, idén újra meghirdette a Webhíradó Szépe szépségversenyt.

Kiváló lehetőség azoknak, akiket érdekel a modellek, szépségversenyek, a csillogás, a mosoly világa, de még nem voltak ilyen megmérettetésen; továbbá azoknak is óriási lehetőséget jelent, akik már voltak versenyen, megtapasztalták annak légkörét, hangulatát és újra megmérettetnék magukat.

A nevezés díjmentes, egészen 1 évig lehet szavazni a versenyzőkre, hiszen a döntő 2011 májusában kerül megrendezésre Pécsett, egy óriási buli keretében. Ezt megelőzően országszerte partykat rendeznek, ahol bemutatkoznak a versenyzők!

Az interneten szereplő lányok közül 20 kerül a döntőbe,majd közülük 10 jut Pécsre, a végső megmérettetésre. A lányok a verseny előtti napon már megérkeznek a helyszínre, ahol teljes ellátást és szállást is biztosítanak számukra.

A döntő napján gondoskodnak a kifogástalan frizuráról és sminkről egyaránt. Az esti műsorban fellépnek majd különböző sztárvendégek, felvonul a szakértő zsűri, végül de nem utolsó sorban a döntőbe került lányok menyasszonyi ruhában majd pedig estélyiben mutatják meg magukat a színpadon! Az este folyamán műsorok, koncertek szórakoztatják az odaérkezőket, végül sor kerül a koronázásra és a buli folytatódik egy pécsi szórakozóhelyen egészen hajnalig.

 

Webhíradó Szépe 2011  Jelentkezz, szavazz a versenyzőkre! Webhíradó Szépe 2011  Jelentkezz, szavazz a versenyzőkre! Webhíradó Szépe 2011  Jelentkezz, szavazz a versenyzőkre!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek