2024. 05. 4. szombat

Mónika, Flórián
1 EUR 389 HUF
1 GBP 455 HUF
Vásáry André Rózsnyón fakadt dalra

Vásáry André Rózsnyón fakadt dalra

Vásáry André Rózsnyón fakadt dalraA szlovákiai magyarok szívét is meghódította Vásáry André, aki Rozsnyóban lépett fel több ezer ember és vezető politikusok előtt. Műsora után pedig nem győzte osztogatni az autogramokat.

A sztárrá lett kontratenornak ez volt az első olyan külföldi útja, ahol kinti magyarok előtt lépett fel, igaz egy politikai kampányrendezvény részeként. Itt többek között Szandi, Szóka Júlia és Makrai Pál is énekelt. Szlovákiában javában dúl a választási kampány, és több rendezvényre is az anyaországból hívtak sztárokat. A különleges torkú kontratenor már az első hang után belopta magát a kinti magyarok szívébe. Csáki Pál, a Magyar Koalíció Párt vezére is elismerősen beszélt róla, a városháza ablakából nézte végig a produkciót. Mikor befejeződött André műsora, a sátorban megrohamozták őt a szlovákiai magyarok autogramért és egy közös fotóért, alig győzte teljesíteni a kéréseket, majd sietett vissza Miskolcra egy újabb fellépésre.

– Jól esett az a szeretet, ahogy itt fogadtak engem – mondta. – Nem is gondoltam volna, hogy a határon túl is ennyi rajongóm van. Még soha nem léptem fel kinti magyarok előtt, de az már biztos, hogy hamarosan visszatérek ide a Felvidékre. A politika távol áll tőlem, de drukkolok az itteni magyaroknak, hogy sikeresen válasszanak.

(temesi)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek