2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Varga Feri és Balássy Betty a házasságról beszélt!
Varga Feri és Balássy Betty a házasságról beszélt!

Varga Feri és Balássy Betty a házasságról beszélt!

Varga Feri és Balássy Betty a házasságról beszélt!(Részlet) Szabolcs: A házasságról milyen kép élt benned?

Varga Feri: A házasságról semmilyen képet nem alkottam. Az a helyzet, hogy csak a párkapcsolatról voltak gondolataim – hogy hogyan lehet élni együtt, két embernek, hosszú távon. Az első házasságom nem sikerült – mivel elváltam -, de bízom benne, és úgy néz ki, hogy ez a második sikerülni fog.

 

 

Szabolcs: A házasságkötésetek hogy történt Bettyvel?

Varga Feri: Egyszerűen elmentünk Rodoszra, és összeházasodtunk. Szép volt a templom, gyönyörű volt a hely, egy pap összeadott minket.

Szabolcs: Mit kellett mondani a pap előtt?

Varga Feri: Azt, hogy igen. Azon kívül semmit, mert görögül beszélt. Volt egy tolmácsunk, de a szertartást nem tolmácsolta – nem tudnám visszamondani, hogy miről beszélt a pap.

 

Szabolcs: A házassághoz vezető út neked milyen volt?

Balássy Betty: Eszembe sem jutott, hogy én valaha meg fogok házasodni. Amikor megismertem Ferit, mondtam is, hogy ki van zárva, hogy én valaha férjhez menjek – maga a házasság engem abszolút nem vonzott. Aztán, azt kell hogy mondjam: nyugalmat ad ám az embernek, amikor ott van mellette a társa. Tudod, hogy összetartoztok – és ez kifelé is kommunikálva van..

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek