2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
Vámos Miklós és Mónika „nyaralása”

Vámos Miklós és Mónika „nyaralása”

Vámos Miklós és Mónika „nyaralása”Igazi nyári meleg fogadja már most a pihenni vágyókat, így Vámos Miklóst és családját is. A neves író és könyvkiadó gyermekeivel a bükfürdői Danubius Thermal Sport Hotelben – ahol már visszatérő vendégnek számít – töltött pár napot.

Naponta többször is megmártózott a gyógyvízben, míg a kinti medencében úszott is. Közben fél szeme a másik medencében játszó iker fiain volt, az öt éves Henrik és Péter kis műanyagfigurákkal „katonáskodott”. Az író néha beszállt a közös játékba, majd inkább napozással, olvasással töltötte az időt. A négycsillagos szállodában gondolnak a kicsikre is, gyermek játszószobát alakítottak ki, ahol különféle játékos foglalkozásokat tartanak és az udvaron például húsvétkor több élő nyúl és három bárány fogadta a gyerekeket egy kis simogatásra. A családias hotelben való pihenést, lubickolást láthatóan élvezték a Vámos-gyerekek és persze maga az író is.

Megadta a módját a pihenésnek Erdélyi Mónika is, aki családjával Sárvárott töltött néhány napot. Két kislányán kívül még szülei is vele tartottak a Spirit Hotelben, ahol többen látták őket miként szórakozik a tévésztár. Természetesen a jó időben legtöbb idejüket fürdőzéssel és sétával töltötték. Mónikát persze sokan felismerték és megszólították az ötcsillagos hotelben, ahol rajtuk kívül még egy híresség „nyaralt”, Varga Dénes olimpiai bajnok vízipólózó. Nem messze tőlük pedig a Szelestei fürdőben Verebes István lubickolt családjával. Igaz, ő alig néhány kilométerrel arrébb lakik csak Zalaegerszeg mellett… Hiába, a korai nyár kicsalogatja a sztárokat a szabadba, víz mellé.

(temesi) 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek