2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Vágó István a világ végére menekül

Vágó István a világ végére menekülA kvízmester Új-Zélandon „párbajozik” tovább

Ezt a párbajt elvesztette a kvízmester! Vágó István új műsora, a Párbaj megbukott a TV2-őn, mert jóval kisebb volt a nézettsége, mint korábbi kvízműsorainak. A népszerű műsorvezető ezért a világvégéig meg se áll, Új-Zélandon „párbajozik” tovább.

A kvízmester csalódott, pedig nagy reményekkel igazolt át (vissza) régi munkahelyére. A Legyen ön is milliomos évtizedes sikerszériája után döntött úgy, nem bárbajozik tovább volt csatornáján, az RTL klubban főnökeivel, hanem inkább átigazol a konkurenciához. A nyár végén kezdődött új műsora, azonban nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket és viszonylag korán, mintegy félszáz adás után „lőttek” a Párbajnak!
– Sejtettem, hogy a műsor nem lesz akkora siker, mint a korábbi vetélkedőim, de azért arra nem számítottam, hogy ilyen hamar lekerül majd a képernyőről, – nyilatkozta a Blikknek. Hogy mi lesz ezután, nem fél-e a mellőzéstől? – erre egy kérdéssel válaszolt: – Az én koromban? Majd élem a nyugdíjasok életét és nézem a televíziót, elvégre már elmúltam hatvan éves.
Mindenestre, amíg felölti magára a háziköntöst és a hintaszékben békésen pipázik egy jó vörösbor mellett, addig „elmenekül” egy rövid időre, a világ végére.
– Új-Zélandra utazom, mert ott még nem jártam – mondta. – Most már legalább jut bőven időm a pihenésre, hiszen több felvételem nem lesz. Igaz, csak két hétre megyek a világ végére!
Előtte azonban Vágó István még elrohant beoltatnia magát az új influenza, a H1N1 ellen, mert mint mondta, jobb megelőzni a bajt.
 

 

Temesi László
 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek