2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Új előadó a magyar popzenei palettán: Vida Jenny

Új előadó a magyar popzenei palettán: Vida Jenny

Vida Jenny személyében, egy új előadóval bővült a magyar popzenei paletta. Retro hangulatú debütáló dala, a „Love” több zenei stílust ötvöz magába. A fülbemászó zenéhez egy odamondós dalszöveg társul.

A fiatal lány kislány kora óta a zene rabja. 2012-ben a Csillag Születik 4. évadának első válogatásában tűnt fel először, ahol Mary Zsuzsi: Mama című slágerét énekelte. A televízió műsort nézve, már akkor sejteni lehetett, hogy hallani fogunk még róla. Bár a legjobb tizenkettőbe nem sikerült bejutnia, de a válogató adta megmérettetés egy újabb megerősítés volt számára, hogy az énekesi pálya valójában az Ő útja.

Debütáló dala, a „Love” több zenei stílust ötvöz magába.  A 60-as évek Amerikájának doo-wop stílusa keveredik a mai modern pop zenével. Ha külföldi előadóhoz szeretné valaki kapcsolni a stílust (amit manapság sokan tesznek), akkor Meghan Trainor juthat sokak eszébe a dal hallatán. A dal egyfajta fricska azokról a („pláza cica” típusú) nőkről, akik a boldogságukat elsősorban a pénzben látják, és főleg a külsőségek, mint az öltözködés, és anyagi javak motiválnak az értékrendjükben.

https://www.youtube.com/watch?v=SeuW0Dvg43c

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…