2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
Trendi reggel

Trendi reggel

Trendi reggelSzabó Patrícia TOTHBORI-ban

Sajtóreggeli keretében, a Liszt Ferenc téren, modellek mutatták meg az újságíróknak Tóth Bori őszi/téli Business Look kollekciójának néhány darabját. A rendezvény háziasszonya Szabó Patrícia tetőtől talpig TOTHBORI-ban üdvözölte újra a ruhatárunkban a klasszikus női eleganciát.

Egy nemzetközi pénzügyi befektető csoportnak köszönhetően egy teljesen új, a tervezőről elnevezett márkával tér vissza a piacra Tóth Bori divattervező, aki októberi nagybemutatójára készül. A tervező, az új kollekciót, a nagybemutatót és a nemzetközi beruházást övező intenzív médiaérdeklődésnek köszönhetően, ma délelőtt Budapesten újságíróknak mutatta meg őszi/téli kollekciójának néhány darabját.

A rendezvény háziasszonya Szabó Patrícia, aki tetőtől talpig a fiatal magyar tervező darabjait viselte örömmel üdvözölte a magyar divatiparban a használati értékkel bíró, kényelmes, ám elegáns darabokat. „Végre valami hordható! Végre valami elegáns! Végre valami nekünk való!” – nyitotta meg a sajtórendezvényt a trendszakértő.

A tervezőnő aki elmondása szerint őszi/téli kollekciójával elsősorban a 30 év feletti üzletasszonyok divatját szeretné megalapozni. Azokét a nőkét, akik keményen dolgoznak egy többnyire férfiak által uralt világban. Az egyedi tervezésű, limitált darabszámú kollekció keretében, modellenként három-öt ruha kerül majd forgalomba 36-44-es méretben.

A TOTHBORI márkát 100 milliós beruházás keretében építi egy olasz óriáscég. Dr Becser Balázs, a beruházás hazai képviselője elmondta, hogy az olasz cég hosszú távú terveiben egy nemzetközi szalon-hálózat kialakítása szerepel. A kollekció csak saját márkaüzletekben lesz elérhető.

Fotók:   Mudra László
 
Trendi reggel Trendi reggel
Trendi reggel Trendi reggel

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…