q Tóth Vera alázatról és csapatszellemről - Royalmagazin.hu

2024. 05. 28. kedd

Emil, Csanád
1 EUR 383 HUF
1 GBP 450 HUF

Tóth Vera alázatról és csapatszellemről

Tóth Vera, Radics Gigi és Mihályfi Luca egyaránt zenei tehetségkutatónak köszönhetik országos ismertségüket, ott tanulták meg, hogy soha nem szabad feladni az álmaikat. Most mindhárom énekesnő egy közönség által odaítélt díj várományosa.

„A megasztáros időszakomból a csapatszellem és az alázat, amit magammal hoztam, és ma is meghatározó. Akkor még meglepően hatott rám, hogy egy ország akar engem hallgatni. Nem művészcsaládból, hanem egy pici panelszobából jövök, nem voltak híres felmenőim, akik segítettek volna az elindulásban. Az a közönségszeretet, amit ott kaptam annyira erősnek bizonyult, hogy a mai napig érzem, nagyon meghatározó nekem az az időszak” – árulta el Tóth Vera, hozzátéve, hogy a közönség mai napig elvárja tőle a Cserháti dalokat. „Már le tudtam vetkőzni, hogy ezekkel a dalokkal azonosítsanak, de még mindig nagyon szeretik, ha egy-egy koncerten ezek közül énekelek.”

Verát idén az év énekesnője kategóriában a GLAMOUR Women of the Year díjra is jelölték. A jelöltek sorában foglal helyet Radics Gigi is, aki szintén rengeteget köszönhet a tehetségkutatónak. „Amíg élek hálás leszek a Megasztárnak, mert az egyetlen igazi esélyem volt 12 évvel ezelőtt, hogy országosan ismert énekesnő lehessek. A műsor segített igazi előadóvá válni. Ráadásul 15 éves kislányként alaposan megerősítette a lelkemet, megtanította, hogy sosem szabad feladni az álmokat, hiszen nekem sem az első próbálkozásra hullott az ölembe a siker. De türelemmel, tehetséggel, rengeteg gyakorlással és alázattal végül elérhetjük az álmainkat, én a Megasztár miatt hiszek ebben mind a mai napig” – mondta el Gigi.

Az év énekesnője díj várományosa Mihályfi Luca is, aki több év összesűrített tapasztalatát kapta az X-Faktortól. Az alatt az idő alatt, amíg a műsor zajlott, több szempontból is hatalmas változáson ment keresztül. A színpadi jelenlétem kapcsán rengeteget fejlődtem a tehetségkutatóban. Lámpalázam azóta egyáltalán nincsen, ezt a gátat ott sikerült leküzdenem” – mesélte Luca, hozzátéve, hogy a műsor során az elsőtől az utolsó produkcióig végig lehetett követni időről időre mennyivel tudatosabban és magabiztosabban áll a színpadon. Szerintem ez az egész elindított egy olyan úton, ahol rájöhettem arra, mit is szeretnék valójában csinálni. Megtaláltam azt a közeget, aki teljes mértékben elfogad és akit én is nagyon szeretek.”

A GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire március 19.  éjfélig lehet szavazni a woty.glamour.hu linken. Az év énekesnője kategóriában B. Nagy Réka, Mihályfi Luca, Radics Gigi, Schoblocher Barbara és Tóth Vera is várja a szavazatokat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ez igazi rally lesz!
Idén 2024-ben a Diósgyőr ralin P14-es kategóriában állsz rajthoz Velezdi Eszter navigátoroddal. II.DIÓSGYŐR RALLY 2024 2024.05.25-27. Juhász Csab…

További cikkek