2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Többnapos éjszaka borul ránk decemberben”

Úgy tűnik, egyre inkább fokozódik a világvége-hangulat: az interneten egy újabb összeesküvés-elmélet terjeng, miszerint decemberben a Föld belemegy a „null síkba”, ahol megszűnik az elektromosság. A körlevél szerint erről tud az amerikai kormány, mégsem tesz ellene semmit. Ön mit gondol?

„Többnapos éjszaka borul ránk decemberben”
(imagico.de)

Érdekes levelet találtunk online postaládánkban a minap. Már megszokhattuk a közelgő világvégével kapcsolatos fenyegetéseket, így annyira talán nem is lepődtünk meg attól, mellyel ez a szörnyű levél szembesített bennünket. Tömören összefoglalva nincs mese, a világ december 21-én elsötétül, az elektromosság megszűnik, így használhatatlanná válik minden modern berendezés, ám pár nappal később megfordul a folyamat és minden visszaáll  a régi kerékvágásba. Csupán az emberek szellemi, vallási és spirituális felfogása változik meg az esemény hatására.

Nos, íme a levélből néhány töredék! Távol álljon tőlünk, hogy megcáfoljuk vagy bármiféle igazságalapot keressünk ebben a jövendölésben, de megosztjuk olvasóinkkal is. Legfeljebb jót nevetünk decemberben ezen az ominózus napon. Vagy nem. Ezt mindenki döntse el maga.

A riogató körüzenet szövege: „2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december 21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba”. Ez egy létező sík, ahol nincs áram, és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül – Moszkvai idő szerint – néhány perc alatt elsötétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet), és semmi sem fog működni”.

Az emberiség 10 százaléka kipusztulhat

„Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fénykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes meg fogják érezni, hogy eljön a „kozmikus sötétség” és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság következhet be. Az emberiség 10 százaléka elhunyhat”,- folytatás a hir24.hu

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek