2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
Szülinap Rippelékkel

Szülinap Rippelékkel

Szülinap RippelékkelJó kis szülinapi partit csaptak a Rippel fivérek, akik ugyanazon a napon ünnepelnek minden évben. A világrekorder testvérpáros azonban elárulta, Ők nem ikrek, mint azt sokan hiszik.

Köszöntötte a család és a baráti kör Rippel Ferit és Rippel Viktort, tortával, pezsgővel, és ajándékokkal.A testvérek különleges szülinapi szokásukról is meséltek, náluk ugyanis nemcsak ők kapnak ajándékot, hanem a szülők is, hiszen nekik köszönhetik, hogy megszülettek,- mondták.
Más is kapott ezen az estén ajándékot. A Rippel testvérpár egy ideje autósportban is jeleskedik – mint ahogy arról már lapunk is hírt adott, s így ismerték meg a tizenöt éves Nagy Norbit, akit egy helikopteres városnézéssel ajándékoztak meg este a legutolsó versenyen elért kategória-első helyezésért.

 

Fotó: Orosz Erika

 

Szülinap Rippelékkel Szülinap Rippelékkel Szülinap Rippelékkel Szülinap Rippelékkel Szülinap Rippelékkel Szülinap Rippelékkel Szülinap Rippelékkel

További képek a galériában

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek