2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Születésnapoztak a szexi angyalok

Első születésnapját ünnepli a Hello, angyalok!, a SportKlub népszerű műsorában Aryee Claudia (Tücsi), Tóth Laura és Pordán Petra különféle sportágakba vetik bele magukat. A szépségek lufival, tortával és válogatásműsorral ünnepelnek ma este a képernyőn: Tücsi a teniszre, Laura a lacrosse-ra, Petra a kenuzásra emlékezett a legszívesebben.
Tücsi, Tóth Laura és Pordán Petra triója számtalan kalandot és edzést élt már át együtt, a vívástól a súlyemelésen át egészen a kézilabdáig.  „Eleinte tartottam attól, hogy Tücsi és Laura már egy összeszokott párost alkot, mindig nehéz harmadikként csatlakozni egy csapathoz. Pláne, ha két nőhöz társul egy harmadik” – emlékezett vissza nevetve Petra, aki végül kellemesen csalódott. „Nagyon jó fejek voltak, Tücsivel például napi szinten tartjuk a kapcsolatot, egy igazi barátság született köztünk” – árulta el a műsorvezető, akinek a legemlékezetesebb forgatása a kenuzáshoz kötődik. „Szeptember volt és még sütött a nap, de a Duna hőmérséklete már legalább 16 fokra csökkent. Kétszer is sikerült beleborulnom a vízbe annak ellenére, hogy Németh Szabolcs válogatott kenus volt a tanárom, aki rengeteg gyereket tanított már” – mesélte Petra.

Tóth Laura szárazabb terepen bizonyíthatott, amikor a lacrosse-t próbálta ki, és bár sikerélményeket szerzett, mégsem ez lett a kedvenc sportja. „Nem szeretem a test test elleni kemény csapatsportokat. Mérték azonban azt is, milyen erősen tudjuk eldobni a labdát, és ebben én voltam a legjobb. Végre nyerni tudtam valamiben, és ez hatalmas élmény volt. Akkor már velünk tartott Petra is, aki Tücsivel együtt sokat heccelte a fiúkat. Nagyon vicces volt” – mondta el a szépség, aki a hétköznapokban TRX-ezik és fut, utóbbi szenvedélyét épp Tücsinek köszönheti. Az egzotikus szépségű Aryee Claudia gyerekkorát ugyanis két sport határozta meg: a futás és a tenisz.

„A mai napig imádok futni, és ezt a szenvedélyt nagy örömmel adom át másoknak is. Teniszezni viszont nem igazán szoktam, így nagyon jó volt ismét pályára lépni és lemosni a csajokat” – nevetett Tücsi, aki mégis inkább a szórakoztató részére emlékszik legszívesebben a forgatásnak. „Petra olyan édesen béna volt, mindenhova ütötte a labdát csak a pályára nem. Ment a tetőre, a szomszédba és egy autóriasztót is majdnem bekapcsolt vele, szóval nagyon jól szórakoztunk” – mesélte a műsorvezető, akinek ennek ellenére nincs kifejezett kedvence a műsorok közül, mivel minden adásban talál olyan momentumot, ami emlékezetessé teszi számára.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek