2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Sztárportré – Találkozások Endrei Judittal!

Endrei Judit: „1976-ban kezdtem tévézni, 89-ig volt a személyi igazolványomban – akkor még benne volt -, hogy Tv-bemondó. Utána átnyergeltem, és lettem szerkesztő műsorvezető. Egy kis faluból származom, az Alföld majdnem közepén van Tiszatenyő. Gyermekkoromban a televízió – a kék fény a szobákban – az valami csoda volt.

Nőttem, cseperedtem, kanyargott az életutam jobbra-balra, és egyszercsak találkoztam a televíziózással. 76 őszén mutatkoztam be a Magyar Televízió képernyőjén, szegedi főiskolásként Antal Imrével. El tudjátok képzelni, hogy mit jelentett ez annak a fiatal, vidéki kislánynak – belecsöppenve ebbe a világba – az első akivel találkozik maga Antal Imre volt. Érdekes, hogy nagyon-nagyon sokat dolgoztunk együtt – ez egy tegeződős szakma -, és mi Imrével soha nem tegeződtünk össze. Megerősítettük egymást, hogy mi nagyon szeretjük, nagyon tiszteljük a másikat, de semmit nem változtatna a kapcsolatunkon, ha tegeződőre fordítanánk.”

Molnár Szabolcs


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek