2024. 06. 19. szerda

Gyárfás
1 EUR 395 HUF
1 GBP 467 HUF

Szívesen pózolnak a magyar gazdák!

Nagy sikerrel zajlott a Pózolj Gazda elnevezésű mezőgazdasági játék, ahova állataikkal vagy terményeikkel együtt pózoló gazdák küldhették be fotóikat. A verseny megmozgatta mind a pályázó gazdákat, mind pedig a szavazókat, számtalan állatos képet küldtek be a versenyre, amelyek közel ezer szavazatot kaptak a gazdatársaktól.

A selfie mezőgazdasági változatát, az úgynevezett felfie-fotók (farmer selfie) versenyét a Magro.hu mezőgazdasági piactér szervezte, a cég közösségi oldalán. A Pózolj Gazda! címmel futó nyereményjátékra jobbnál-jobb fotókat küldtek a magyar gazdák. Voltak kecskékkel, szarvasmarhákkal, csibékkel, traktorral, de repcetáblával a háttérben pózolók is.
Nagyon szoros volt a verseny! A szavazás végig intenzív volt. Az utolsó napon napközben többször változott a sorrend a legtöbb kedvelést begyűjtő versenyzők között.
A nyertes szarvasmarhával, a 2. helyezett kecskékkel, míg a 3. helyezett egy kossal pózolt.
1. helyezett – Valaczkai Léna szarvasmarhával készült fotója,
2. helyezett – Szecsődi Dániel kecskés képe,
3. helyezett – Zsoldos Árpád juhhal közös fotója lett.

A Magro.hu a Pózolj Gazda elnevezésű játékkal hagyományt kíván teremteni, évente megrendezi a gazdák körében. A cégnek a játékkal az a célja, hogy közelebb vigye a mezőgazdaságot a városlakókhoz, és megmutassa, a gazdák és állataik, terményeik közös mindennapjait.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek