2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Széttépték a másolatot

Az X-Faktor első négy helyezettje, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Király L. Norbi és Janicsák Veca nem tudja tovább nézni, hogy milyen sok az illegális zeneletöltés, a silány másolat. Ezért együttes erővel küzdenek a legális zeneletöltésért, és ezt demonstrálva széttépték a saját másolataikat.

Hazai és külföldi előadóművészek több mint 350.000 dalának legális letöltésére van lehetősége a zenekedvelőknek a SPAR-csoport jóvoltából, miután az áruházlánc és a Sony Music közös kampányt indított hazai előadók bevonásával.

„Az illegális letöltés pont olyan, mintha valaki bemenne a boltba, levenne a polcról egy kenyeret és fizetés nélkül távozna, vagyis lopna. Vecával, Nikolasszal és Norbival együtt felvállaljuk a harcot a legális zeneletöltésért. Áttéptük a silány másolatot, és megmutattuk, milyen az eredeti!” – mondta Vastag Csaba, az X-Faktor győztese.

A Starzone online zenekatalógusban csak belehallgatunk egy dalba, és ha megtetszik, néhány kattintással a miénk lehet. A legális zeneletöltés mellett azonban nemcsak kedvenceink támogatása és a könnyű hozzáférhetőség szól, hanem az a fontos tény is, hogy ezzel a törvényes utat választjuk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…