2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Szatmári Orsi énekesnő, ének-korrepetitor a Sztárportréban!
_kepek-2012/51401-51600/51596

Szatmári Orsi énekesnő, ének-korrepetitor a Sztárportréban!

_kepek-2012/51401-51600/51596„Elfogadom azt, ha nem leszek anya, mert akkor nekem ebben az életben valamit gyermek nélkül kell megtanulnom. Még nem tudhatom, hogy van-e rá lehetőségem, mert nincs hozzá potenciális alany.

 

Nem tudom milyen meddőnek lenni, és nem tudom milyen elveszíteni egy gyermeket, csak azt tudom, hogy valami miatt nagyon foglalkoztat ez a dolog. Készülök ebben a témában hamarosan valamire, ami bízom benne, hogy hitet vagy reményt tud majd adni.

 

44 év alatt a legnagyobb megtapasztalásom az elfogadás, hogy minden úgy van jól, ahogy van. Minden okkal történik, és nem tudjuk megváltoztatni a sorsunkat. Tudunk tenni érte, hogy jobb legyen, de a görcsös akarás, mindig a dolgok ellentétét váltja ki – úgy vettem észre. Ez nem azt jelenti, hogy felteszem a kezem, és lesz ahogy lesz! Maximálisan megteszek nap mint nap mindent azért, hogy egy ép testben, ép lelket köszöntsek minden reggel a tükörben.

 

Én így vagyok teljes, hogy tanítok is:

Szoktam mondani, hogy egy énekesnő vagyok, aki segít énekessé nevelődni azoknak, akik megtisztelnek azzal, hogy tőlem szeretnének tanulni. Ettől vagyok Szatmári Orsi, hogy van ez az énem is, és a következő években is ezen fogok dolgozni, hogy a kettő alkosson egy tökéletes egységet.”

 

Megosztható video ajánló: https://youtu.be/s4sPHW0RFY4

A teljes beszélgetés itt: https://youtu.be/11sImlMHpCU

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…