2024. 07. 16. kedd

Valter
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Sipos F. Tamás saját dallal tért vissza

Romantikus oldalát mutatja az énekes a Kell a szerelem-ben

 Sipos F. Tamás nevét többnyire a Republic és az Exotic együttesek kapcsán lehetett hallani, pedig az énekes szólóban is rendszeresen fellépett. Néhány év kihagyás után most vadonatúj, romantikus dallal jelentkezett: a Kell a szerelem-ről és a hozzá készített klipről a csütörtöki Sláger Híradóban mesél.

Sipos F. Tamás új, Kell a szerelem című romantikus slágere a napokban debütált. Az Exotic egykori frontembere hosszú évek óta nem állt elő saját dallal. Rajongói nagyon várták már, ezért nem meglepő, hogy az új alkotás gyorsan népszerűségre tett szert.

„Gondoltam, hogy leállok egy időre, és majd pár év múlva jelentkezem egy fajsúlyosabb zenei stílussal. Azzal viszont nem számoltam, hogy időközben beindulnak a tévés tehetségkutató műsorok szinkronban a lemezpiac totális elgyengülésével” – vallotta be az énekes, aki a Sláger TV-nek a visszatéréséről is mesélt.

„Úgy tűnt, hogy a Republicban folytatom a pályafutásomat, de egy szezon után kiderült, hogy más a világnézetünk. Aztán az Exotic-kal szerettünk volna új lemezt, aminek a felvételeit végül csak szeptemberben tudjuk elkezdeni, így elérkezettnek láttam az időt, hogy megvalósítsam a régi tervemet. Ennek eredményeként egy komolyabb hangvételű dal született, amiben Závodi Gábor is közreműködött” – árulta el az énekes a Sláger TV-nek, aki úgy érzi, mindig is romantikus alkat volt. „A korábbi lemezeimen is több volt már a lírai hangvételű dal, de a rádiók valamiért inkább a vidámabb slágereimet játszották. A Kell a szerelem abszolút belülről fakadt, kizárólag az érzelmeim vezéreltek, amikor megírtam” – folytatta Tamás, aki a klip rendezőjeként romantikát és érzelmeket tükröző helyszíneket és ruhákat választott.

„Nagyon pozitív a fogadtatás, ezért úgy gondolom, érdemes ebben a hangulatban ténykednem tovább, akár szimfonikus hangszerelésben is. A melódia mindent visz” – szögezte le az előadó, aki a munka fáradalmait egy olaszországi biciklitúrán piheni ki. „Minden évben elmegyünk pár napra külföldre a fiammal; 400-500 kilométert tekerünk gyönyörű tájakon, történelmi óvárosokban, jókat eszünk-iszunk, sátorban alszunk, sokat beszélgetünk és nevetünk. Közben pedig csodálatos emlékeket gyártunk magunknak.”

A Kell a szerelem című újdonság mellett Bűdi Szilárd, azaz Szili, a Sláger TV sztárja is mesél majd új daláról. A műsorvezető a Jazztelen nevű formációjával nemrég klippel jelentkezett: a Piros Blues Gitárban Tátrai Tibor szólógitáron, Premecz Mátyás pedig hammond orgonán játszik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…