2024. 06. 17. hétfő

Laura, Alida
1 EUR 396 HUF
1 GBP 469 HUF

Rippel Vivien nem fél a fogorvostól!

Rippel Vivien is tiszteletét tette a PreFog – Prevenciós Fogászati Szűrővizsgálat második szűrőnapján. A várandós anyuka számára a vizsgálat kiemelt fontossággal bírt, ugyanis egy kismamának a terhesség ideje alatt különös figyelmet kell fordítania fogai egészségére is.

A Rippel házaspárról mostanában megjelenő hírek középpontjában Vivien terhessége és szülőpáros izgatott készülődése és várakozás áll. Nem is csoda, hiszen életük egyik legfontosabb és leggyönyörűbb szakasza előtt állnak, amire amennyire csak lehet, fel kell készülniük. A szokásos babaváró előkészületek mellett a kismamának különböző szűréseken is részt kell vennie, amelyek közül az egyik kiemelten fontos vizsgálat a többszöri fogászati szűrés. Erre azért van szükség, mert a terhesség ideje alatt az anyuka szervezete olyan változásokon megy keresztül, aminek hatására különböző fogászati problémák is kialakulhatnak.

Ezt megelőzve Vivien egy fogászati szűrőnapon vett részt a hétvégén – a PreFog szűrőprogramján – ahol az állapotfelmérés után egyéni prevenciós tanácsokat is kapott a fogászati klinika szakértőitől.

„Szerencsére semmi komoly problémát nem találtak a szűrés során, ami nagyon megnyugtató hír volt a számomra. Már régóta terveztem, hogy megvizsgáltatom a fogaimat, főleg, hogy az orvosom is mondta, hogy ez mennyire fontos a kismamáknak. Véleményem szerint sokan azért nem mennek el a terhesség alatt szűrésre, mert félnek a fogorvosoktól. Nekem az a szerencsém, hogy sosem féltem sem a fogorvosoktól, sem pedig a fogászati kezelésektől” Nyilatkozta Rippel Vivien a vizsgálatról.

Az ingyenes szűrőnapon különös gondot fordítottak arra, hogy eloszlassák a gyermekek fogászati szűréssel kapcsolatos esetleges félelmeit. A rendezvényen megjelent családok legkisebb tagjait lufihajtogató bohóc, meseszoba és számos kifestőkönyv várta.

Az eseményről átszellemülve távoztak résztvevők, ami remélhetőleg hozzájárul ahhoz, hogy ezentúl másképpen vélekedjenek a fogászati kontrollvizsgálatokról és rendszeresen eljárjanak szűrésre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Emberölés Füzérkajatán
A rendőrök a fővárosban fogták el azt a férfit, aki Füzérkajatán megölt egy 85 éves nőt. Emberölés miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén …