2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Polyák Lilla a Sztárportréban

www.sztarportre.hu

Szeret egyensúlyban lenni, de ehhez a szélsőségeit is meg kell keresni.

Polyák Lilla nagyon szerencsésnek mondhatja magát, hiszen minden megvan benne, amit a színésznői hivatás megkíván. Gyönyörű, tehetséges, maximalista és alázatos is. A magánéletében is próbál a férjével és a gyerekeivel való harmóniára törekedni, ennek a rengeteg munka sem szabhat gátat. „persze utána csörög a telefon, el kell rohanni próbára, előadásra, valamelyik gyereknek valamilyen edzésére, és akkor ez az egyensúly, ez nagyon gyorsan fel tud borulni.”

Egyre többször kell nemet mondania felkérésekre, mert eljött az az idő, amikor már mérlegel, hogy mi az, ami belefér az életükbe és mi az, ami nem. Kapcsolatukat is folyamatosan ápolják férjével, Homonnay Zsolttal, és bármennyire szeretnek a gyerekekkel lenni, szükségét érzik, hogy kettesben elszökjenek egy kis időre, amikor csak egymásra figyelnek.

Lilla szeptembertől nem csak új bemutatóra készül, hanem egy nagykoncerttel is, amit Rakonczai Viktor és Rácz Gergő közreműködésével mutatnak be a Madách Színházban október 10-én.

A teljes beszélgetés itt megtekinthető: https://www.youtube.com/watch?v=nSUWWVwmwWg#t=107

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek