2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Plácido Domingo először jelent meg műtétje után
Plácido Domingo először jelent meg műtétje után

Plácido Domingo először jelent meg műtétje után

Plácido Domingo először jelent meg műtétje utánElőször jelent meg műtétje után a nyilvánosság előtt Plácido Domingo, aki új éttermét nyitotta meg New Yorkban. A világhírű tenor szervezetéből négy héttel ezelőtt távolítottak el rákos elváltozást vastagbélműtét során. „Szerencsés voltam, hogy a fájdalom jelzett” – mondta a 69 éves művész manhattani éttermének hétfői megnyitóján. Hetekkel ezelőtt Domingónak rosszulléte miatt át kellett szerveznie sűrű nemzetközi programját, Japánból az Egyesült Államokba repült, ahol rosszindulatú elváltozást fedeztek fel vastagbelében. A beavatkozásra az amerikai nagyvárosban került sor, az énekesnek több hétig tartó pihenést írtak elő. A nyilvánosság előtt újra megjelenő művész jó színben volt az étterem megnyitóján.

A Zengo nevű vendéglőnek Domingo Richard Sandoval gasztronómussal együtt társtulajdonosa. Az étterem keddtől fogad vendégeket.

A tenor kihasználta az alkalmat, hogy felhívja a figyelmet a kolonoszkópia, vagyis a vastagbéltükrözés jelentőségére. A vastagbél rákos megbetegedését – különösen a kezdeti stádiumban – nem kísérik tünetek, ezért is fontos a vizsgálat – hangsúlyozta.

Domingo a héten már Milánóba utazik, hogy megkezdje Verdi Simon Boccanegra című operájának próbáit a Scalában.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…