2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Pataki Zita őszintén vallott meddőségéről

Sokak számára megosztó témáról beszélgetett Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter a kedd reggeli Morning Show adásában. A műsor vendége ezúttal Viczián Viktória szépségkirálynő volt, aki nyíltan vállalja, hogy a lombikbébi programnak köszönheti életét. A gyönyörű fiatal lány őszintén mesélt szülei nehézségeiről, ami a Class FM műsorvezetőit is érzékenyen érintette, különösen Zitát, aki remegő hangon vallott meddőségéről.

Veres András győri megyéspüspök augusztus 20-án mondott ünnepi beszédében úgy fogalmazott, a lombikbébi program hátterében a tudatlanság áll és a tudatlanság mértékétől függ, hogy az mekkora bűn. Szavai sokakban felháborodást keltett, melynek nyomán az elmúlt napokban számtalan cikk, vélemény, komment született a médiában a témáról. A Class FM fontosnak tartja, hogy a közéleti témák mellett a társadalmat érintő problémákkal is foglalkozzon, így a kedd reggeli Morning Show adásában ezúttal a lombikbébi program került a középpontba. A műsor vendége Viczián Viktória lombikból született szépségkirálynő volt.

„A szüleim sosem titkolták előttem, hogy a programnak köszönhetem, hogy most itt lehetek. Őszintén elmesélték, hogy mennyi sikertelen próbálkozást követően fogantam meg, és mekkora kincs vagyok számukra, mert teljessé tettem az életüket. Tudom, hogy rengetegen vannak, akik hozzájuk hasonlóan a kudarcokat követően sem adják fel és tovább próbálkoznak, nekik szeretném a szüleim példáját továbbadni, hiszen ők közel 10 éven át küzdöttek értem” – mesélte el Viczián Viktória.

A téma a Class FM műsorvezetőit is érzékenyen érintette, különösen Pataki Zitát, aki számára nem ismeretlen a lombikbébi program.  Zita őszintén vallott arról, mennyit küzdöttek párjával egy gyermekért. „Talán azt már sokan sejthették, hogy nem azért nincs gyerekem, mert nem szeretnék vagy mert a karrierem lenne számomra az elsődleges. A férjemmel sok éven át, minden erőnkkel és energiánkkal azon voltunk, hogy gyermekünk születhessen és akkor sem adtuk fel az álmainkat, amikor kiderült, meddők vagyunk” – árulta el Zita. „Végül elérkezett az a pont, amikor az orvosunk javaslatára abbahagytuk a további próbálkozásokat, de minden küzdő párnak rengeteg erőt kívánok, és azt üzenem, hogy amíg akár csak egy parányi esély is van a sikerre, ne adják fel!” – mondta el a műsorvezető.

Magyarországon ma már közel 10.000, míg a világon hat és fél millió ember él, akik a lombikbébi programnak köszönhetően születhettek meg. A program létjogosultsága sokak számára vitatott téma, a kedd reggeli adás pedig a Class FM hallgatóit is megindította, sokan osztották meg véleményüket és saját történetüket a rádió Facebook oldalán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…