2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Női munkák: Dukai Regina – Baby Gabi!

Dukai Regina: „Anyukám óvónő, az szerintem egy nagyon szép állás. Nekem több munkám van, nagyon szeretem az éneklést, a fotózást is, és nemrég óta a Music Channel-nél vagyok – nem is műsorvezető, mert az túlzás -, híreket olvasok sztárokról, és slágerlistát vezetek. Ez egy teljesen új terület, nagyon-nagyon szeretem.

 

A mai világban, amikor mindenki panaszkodik, hogy nincs munka, akkor nem tehetjük meg azt a luxust, hogy nem vállaljuk el ezeket a jó lehetőségeket. Szeretem ha megmarad a férfi és a női szerep – bizonyos területeken talán nem kellene, hogy nők is dolgozzanak…”

 

Baby Gabi: „Egy nőnek teljesen más meglátása van, mint egy férfinak. Van amit a nők látnak jobban, van amit a férfiak. Én is dolgozó nőnek tartom magam, mert nem csak fellépésekre járok, hanem van egy üzleti vállalkozásom is. Munkának azt nevezem, amikor van egy vállalkozás, könyvelőhöz kell menni, bankba kell menni, ügyet kell intézni. Beülök az üzletbe, megbeszélést tartok, fogadom a vendéget…

A mai világban a nőnek legalább annyira kell dolgozni, mint egy férfinak. Édesanyám ládákat szögelt egy asztalos műhelyben… Amikor színpadon vagyok, akkor azt nem munkának fogom fel – azt szoktam mondani, hogy megyek dolgozni, de ez csak szófordulat nálam. Nyolc éves korom óta erre készültem – ott álltam az ágyon, és azt játszottam, hogy én vagyok a Hungáriából Dolly -, úgyhogy nekem ez egy valóra vált álom.”

{module Forrás sztárportré}

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek