2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF
Negyedszer is apa lesz Jude Law

Negyedszer is apa lesz Jude Law

Negyedszer is apa lesz Jude LawNegyedszer is apa lesz Jude Law hollywoodi filmszínész. A gyermek születését őszre várják, ám a sztár szóvivője nem árulta el, hogy ki az anya. Annyit mondott, hogy a színész megerősíti, hogy tavaly viszonya volt valakivel, és úgy tájékoztatták, hogy ősszel gyermeke születik tőle. A közleményből kiderült, hogy bár kapcsolata a gyermek anyjával azóta megszakadt, a színész minden támogatást hajlandó megadni a születendő gyermek felneveléséhez. Lawnak már van három gyermeke, akik Sadie Frost színésznővel kötött házasságából származnak. Az 1997-ben kötött frigy hat évvel ezelőtt válással végződött.

A színészt 1999-ben A tehetséges Mr. Ripley, majd 2003-ban a Hideghegy című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték. Jelenleg a karácsonykor moziba kerülő Sherlock Holmes-filmben dolgozik, a nyomozó hű segítőtársát, dr. Watsont alakítja.

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek