2024. 06. 22. szombat

Paulina
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Miért furcsa egy művész ember?

Elnézőbbek vagyunk egy művésszel szemben?

Vásáry André: „Alapvetően szerintem nem kell különválasztani, hogy az egyik ember művész, a másik pedig pék, vagy tanár, vagy orvos, hanem emberről kell beszélni.

Az tényleg nagyon igaz, hogy a kreatív emberek, vagy az önmagukból dolgozó, valamit létrehozó emberek, finoman szólva furcsák. Mindenki máshogy furcsa. Van aki azt sem tudja, hogy hol van, és olyan is van, aki nagyon jól menedzseli az életét, csak nagyon hisztis – azt szokták mondani, hogy néha nálam is elgurul a pirula.

Az biztos, hogy egy kicsit érzékenyebb lelkülettel rendelkezik egy művész, de ismerek olyan előadóművészt is, aki kifejezetten durva, de valahogy a színpadon mégis ez hat az emberekre.

Mindenkinek van valamiben tehetsége, és szerintem az a fantasztikus, ha megtalálja valaki azt, amiben jól érzi magát, amiben ki tud teljesedni. Közös munkánál szerintem nagyon fontos tudni azt is, hogy ki miben a legjobb, és mennyire terhelhető.”

Beilleszthető videó:
https://youtu.be/1A77SB0utmY

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…