2024. 06. 15. szombat

Jolán, Vid
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF

Megvédik a sztárok a Sláger TV-t

Kis Grófo, Bangó Margit, Zoltán Erika, Bódi Csaba és Bódi Guszti is kiállnak a zenecsatornáért

A napokban látott napvilágot a hír, miszerint télre lekerülnek a Sláger TV képernyőjéről Fásy Ádám műsorai, mivel a november 30-án megszűnő szerződést a felek nem hosszabbították meg. A hír napvilágra kerülése után Fásy azt mondta, 150 művész nem érzi biztosnak a jövőjét a Sláger TV-n, a csatorna több előadója azonban cáfolja ezt és védelmükbe vették a zenecsatornát.

Az ügyben megszólalt a Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit is, aki ötvenéves pályafutása során még soha nem keveredett konfliktusba senkivel, és így van ez a Sláger TV-vel is. „Én mindig ugyanazt kapom vissza, amit adok. Ha elmegyek valahova, tisztelettel és szeretettel fogadnak, korrektek velem, akárcsak én velük. Nekem a Sláger TV-vel sem volt soha atrocitásom, a csatorna és annak vezetői csakis tiszteletet érdemelnek a munkásságukért” – árulta el a művésznő, akihez hasonlóan Kis Grófo is védelmébe vette a zenecsatornát. „Mindenki azt mondja, hogy olyanok vagyunk, mint egy család, és ez igaz is. Nagyon megkönnyítik az életemet, rendezvényeket szerveznek, a mai napig bármiben számíthatok rájuk” – tette hozzá.

Zoltán Erika két éve a Sláger TV műsorvezetője és mára sikerült mindenkivel baráti viszonyt kialakítania. „A kilencvenes években rengeteg könnyűzenei műsor volt, ahol a zenészek elmondhatták az aktuális eseményeket a munkásságukkal kapcsolatosan. Ez idővel teljesen megszűnt, pedig volt rá igény. Négy éve kerestem meg a Sláger TV-t azzal az ötlettel, hogy hozzuk vissza a régi idők dolgait, legyen végre egy műsor, ami száz százalékban a popzenéről szól. Akik nálunk szerepelnek, azoknak nincs szükségük bulvárműsorokra ahhoz, hogy a köztudatban legyenek. A Sláger TV vezetősége minden új ötletben a partnerünk, és úgy látjuk, az ilyen műsorokra igény van, hiszen ez egy szerethető vonal” – mondta el az énekesnő.

Bódi Csaba sem hagyta az ügyet szó nélkül és elmondta véleményét. „Beleszülettem a zenébe, a karrierem az évek során szépen ívelt felfelé. Két és fél éve viszont, amióta a Sláger TV-nél vagyok, az egekbe törtem. Megduplázódtak a felkéréseim, a videoklipjeim sorra döntik a nézettségi rekordokat” – árulta el a mulatós sztár, aki azt is hozzátette, hogy olyanok, mint egy nagy család. „A vezetőség sosem tett keresztbe senkinek, sőt, úgy is elengedtek énekeseket, hogy még kötötte őket a szerződés. Senkinek nem akarnak rosszat, a határon túli magyaroknak is lehetőséget adnak a szereplésre”.

Édesapja, Bódi Guszti is egyetért fiával. „Ha szerepelek ott, mindig megkapom a tiszteletdíjamat, semmi negatívumot nem tapasztaltam soha. A Bódi nevet sok évtized munkájával tettük ismertté, ezért sosem társulnánk olyasmivel, ami árthat nekünk” – zárta a beszélgetést.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek