2024. 07. 14. vasárnap

Örs, Stella
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Majdnem börtönbe került Sipos Peti

A nyaraláson érte kellemetlen meglepetés az Irigy Hónaljmirigy sztárját

Nemrég egy négynapos hajóútra ment feleségével Sipos Peti, ám majdnem rossz vége lett a nyaralásnak. Az énekes egy görög-török hajóutat választott kikapcsolódásnak és lelkesen készült az útra, de a beszálláskor hideg zuhanyként érte a felismerés: érvénytelen az útlevele.

Majdnem rossz vége lett Sipos Peti és felesége nyaralásának. Az Athénból induló hajóhoz már előző nap elutaztak a városba, így volt lehetőségük az Akropolisz csodás romjait is megtekinteni egy rövid városnézés keretein belül.

Másnap a beszállásnál érte a meglepetés a vakációzó párt: Peti új útlevele  nem érkezett meg az utazás időpontjáig, így az énekes sajnos nem szállhatott ki a török partokon, különben a börtönbüntetést kockáztatja – lévén, hogy Törökország egyelőre nem uniós ország.

„Másnap korán reggel jelentkeztünk a kikötőben, ahol érdeklődve nézték az átlukasztott útlevelemet. Ugyanis jó turista módjára gondoltam megcsináltatom az új igazolványt, mert bár lett volna még egy hónap, biztos ami biztos. Hát kérem az útlevél, az nem jött meg. A nyolc napra ígért útiokmány elkeveredett valahol útközben, így nem szállhattam ki a török partokon, és ezt többször a lelkemre kötötték a hajón, mert félő volt, hogy a dutyiban végzem.” – mesélte nevetve Peti.

Így az énekes és felesége egyedül mulatták az időt a majdnem üres hajó fedélzetén, amíg a többiek a török nevezetességeket csodálták. Később viszont jól alakultak a dolgok:

„Megnéztük Krétán a Knossosi palotát, Rhodost, és végre lekerült a bakancslistámról Santorini lenyűgöző szigete. Pár pillanatra elérzékenyültem, ahogy ezt a természet és emberek alkotta csodát láthattam. A hazafelé utunk már zökkenőmentes volt, bár az éjjel nagy hullámok voltak, de az is lehet, hogy túl sok volt a Metaxa…” – emlékezett vissza az Irigy Hónaljmirigy tagja.

Petinek a reptéren még sikerült bezsebelnie egy büntetést a metrón, de összeségében boldogan tért haza, hiszen jót tett most neki a kikapcsolódás: nemsokára érkezik a zenekar új klipje, 2018 februárjában pedig nagyszabású Irigy Hónaljmirigy születésnapra készülnek a tagok.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…