2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Magyarországon és Amerikában is otthon van – Kállay Saunders András

Magyarországon és Amerikában is otthon van – Kállay Saunders András

András három éve egy családi látogatás alkalmával jött Budapestre és indult a Megasztár tehetségkutató versenyén. Saját bevallása szerint, azóta folyamatosan dolgozik zeneszerzőként, szövegíróként és producerként egyaránt.

„Amikor írok egy dalt, nem úgy írom, hogy megfeleljen az embereknek, hanem úgy írom, hogy megfeleljen magamnak. És hogyha tetszik az embereknek, akkor az jó. De az nem az első gondolat a fejemben, hogy meg kell felelnem valakinek, hanem csak ami jön belőlem, az legyen.”

Mégis, az első lemezére ez év novemberéig várni kell. András nagyon örül, hogy eddig nem jelent meg lemeze, mert maximalista, és folyamatosan csiszolgatja a dalait. Tudja, hogy sokkal jobb anyag született most, mint amilyen három éve lett volna.

New Yorkban is énekelt ahol csak tudott, már gyermekkorában is nemzetközi karrierről álmodott. Mióta Magyarországon énekel, kinyíltak előtte a kapuk Amerikában is. Magyarországot ugyanúgy az otthonának tekinti, mint szülőhazáját. Tervei között szerepel egy újabb klipforgatás és újra indul az Eurovíziós Dalversenyen is, mert nagy álma, hogy egyszer Ő képviselje Magyarországot.
www.sztarportre.hu
/Fekete Tímea/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek