2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Magyar Rózsa meglepő tengeren túli ajánlata

Magyar Rózsa április elején mutatta be első nagylemezét, melyre a sokak számára közismert és kedvelt dalok mellett új, illetve saját szerzemények is felkerültek. Az ifjú énekesnő maga sem gondolta, hogy ilyen rövid idő alatt dalai számtalan helyre és országba eljutnak.

-Január elején készült el két videó klipem „Én vagyok a Magyar Rózsa, valamint „Édesanyám” címmel, melyeket a technika adta lehetőségeknek köszönhetően nem csak a tévénézők, hanem a világháló szerelmesei is nyomon követhettek. A lemez megjelenést követően volt lehetőségem műsorommal a környező országok magyar lakta településeire is ellátogatni, így jártam Kárpátalján, a Felvidéki magyaroknál, és Erdélyben is számtalan helyen már. Magam sem gondoltam volna, hogy dalaim olyan nagy hatással lesz a közönségre, hallgatókra, mint amilyen visszajelzéseket kaptam.

Vastaps, könnyek, közös énekek jellemzik Magyar Rózsa műsorát.

-Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen repertoárom széles korosztályt érint meg. A gyerekektől kezdve a nagymamákig-nagypapákig együtt éneklik velem a dalokat. Sokszor van úgy, hogy egy-egy dal után nehéz megszólalni vagy éppen már a dalt is nehéz elénekelni. Az „Édesanyám” című dalom, valamint az „Árva fiú” szinte kivétel nélkül könnyeket hoznak a közönségem arcára. Megható pillanatok, ilyenkor nehéz lenyelni a gombócokat a torkomban.

Műsort követően virágcsokrok, kedves szőrmók figurák  , otthon pedig levelek várják az énekesnőt a postaládában, e-mail fiókban.

-Sok levelet kaptam fiatal anyukáktól, miszerint már alig várták, hogy megjelenjen a lemezem. Elmondásuk alapján gyermekeik esti mese helyett lefekvés előtt dalaimat hallgatták az interneten. Sok elismerést, gratulációt kapok. Férfiak mindemellett vacsorára, színházba invitálnak ismerkedés szempontjából. Dalaim, mint kiderült a tengeren túlra is eljutottak, hiszen visszajeleztek már Amerikából, Kanadából is.

Kanadából meglepő felkérést kapott Rózsa.

-Először azt hittem, hogy csak viccel az úriember, majd a negyedik levele után rá kellett jönnöm, hogy komolyak a szándékai.  Házassági ajánlatot kaptam tőle. S bár személyesen soha nem találkoztunk, elmondása alapján a dalaim mindent elárulnak rólam, és ő kész engem feleségül venni. Sok felkérést kaptam már nyaralásra, hosszúhétvégére, de hogy ismeretség nélkül valaki ennyire biztos legyen a dolgában, arra még nem volt példa.

S bár Rózsa szíve még szabad, az ajánlattevőnek most mégis kosarat ad.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…