2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Magyar Rózsa kitárja gyermekszívét új videó klipjében

Magyar Rózsa kitárja gyermekszívét új videó klipjében

A népi hagyományokat őrző énekesnő a napokban készítette el legújabb videó klipjét, melyben egy fiatal rajongó is szerepet kapott.

Múlt hét pénteken látott napvilágot Magyar Rózsa vadonatúj kisfilmje.



–          Az egyik legszemélyesebb szerzeményemre forgattunk videó klipet, mely dal a szülőfalummal kapcsolatos emlékeimet, érzéseimet őrzi. Gyermekként egy nyugodt, csöndes kis településen nevelkedtem, távol a nagyvárosi forgatagtól. A fiatalok többsége, így köztük én is, középiskolai tanulmányainkat a környező városokban folytattuk, hátunk mögött hagyva a családot, barátainkat, otthonunkat. Sok barátom, rokonom és ismerősöm, nemcsak szülőfalujukat, de sok esetben hazájukat is elhagyni kényszerültek, a környező országokban, többen a tengeren túl élnek. Sokakkal a nagy távolság miatt már csak virtuális kapcsolatot tudunk teremteni, valószínűleg soha nem találkozunk már.


„Elsodort az élet, elsodort az ár, de köszönöm, hogy otthonom voltál…”

–          Szerencsére azok közé tartozom, akik hamar megszokják a környezetváltozást, könnyen teremtek új kapcsolatokat. Mindezek ellenére mégis úgy érzem, mint sokan mások, hogy az a hely, ahol nevelkedtem, ahol megtettem első lépéseimet, kiejtettem első szavaimat, ahol játszótársaimmal töltöttünk naphosszakat, mindörökre a szívemben marad. Ezen emlékek tiszteletére írtam a dalt.

Rózsa a klipben felidézi gyermekkorát, a szülőfalujában eltöltött pillanatokat. A visszaemlékezés megörökítésére egyik rajongóját kérte fel gyermekkori énjének szerepére.

–          Dalaim sok gyermeket rabul ejtett, köztük Kira is ott van, aki nap, mint nap hallgatja őket. Kirával személyesen ez év tavasz végén találkoztam először egyik műsorom alkalmával. Hál’ istennek az idő nem váratott minket, így rövidesen újabb és újabb találkozások következtek. Családjával együtt hamar a szívembe zártam őket, s úgy gondolom, hogy ez kölcsönös érzés. Mikor a klip jelenetei véglegesültek fejemben, nem tudtam mást elképzelni a szerepre, csakis Kirát. Nagy örömömre a kislány és szülei azonnal igent mondtak, és eleget tettek kérésemnek. Ezúton is köszönöm Nekik!

A videó klip itt megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=zpMf_o7Fvf8

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek