2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Magyar Rózsa gőzerővel készül az idei Balaton-átúszásra

Magyar Rózsa gőzerővel készül az idei Balaton-átúszásra

A népi hagyományokat őrző énekesnő idén első alkalommal valóra válthatja régen dédelgetett álmát.

–          Kisiskolásként a nyári szünetekben mindig volt lehetőségem a Balatonnál tölteni néhány napot. Ekkor kezdődött a szerelem! Azóta különös vonzalmat érzek iránta. Bármilyen évszak lehet, ha időm engedi, már ülök is az autóba, s irány a Balaton.

Bicikli –és kenu-túra, Balaton-átúszás…van, amit már kipipált az énekesnő.

–          Körülbelül 4-5 évvel ezelőtt egy kis füzetben feljegyeztem azokat a dolgokat, amiket mindenféleképpen meg szeretnék valósítani, ki szeretnék próbálni az életben. Természetesen azok is a Balatonhoz kapcsolódnak. A Balatoni bicikli-körutat barátnőmmel már megtettük. S csak ajánlani tudom Mindenkinek! Mi szeptember közepén voltunk, a szezon már véget ért, így a büfék terén kicsit korlátozottak voltak a lehetőségeink, viszont a nagy tömeget elkerültük. Utunk alatt csodálatos tájak sorozata, hihetetlen növény –és állatvilág tárult elénk. Fantasztikus volt! A listán szerepel még két dolog. A Balaton-átúszás, valamint a kenu-túra, mely alatt a part mentén településről településre körbeevezve élvezzük a magyar tenger minden varázsát. Az elsőt idén, a másodikat minél előbb szeretném teljesíteni.

Rózsa szinte mindennap sportol, köztük az úszásra is nagy hangsúlyt tesz.

–          Mindig is a mozgás híve voltam, úgy gondolom, hogy szervezetünk helyes működéséhez elengedhetetlen dolog! Imádok lovagolni, mindemellett pedig rák jegyben születtem, így a vízi sportok is közel állnak szívemhez. Gyermekkorom óta rendszeresen úszok, a nyári időszakban pedig a Dunán szoktam evezni.

Az énekesnő idén növelte az úszóedzések számát és időtartamát.

–          A kitűzött cél érdekében hetente több alkalommal csobbanok a vízben, mint ahogy eddig ezt megszoktam. Az 5200 méter nagy táv, de nem teljesíthetetlen. Viszont tény, hogy felelőtlenül nem szabad elindulni, mert a siker távol marad az embertől. Életem első átúszása lesz, több ismerősöm, aki már részt vett, azt állítja, olyan élmény, melyről nem lehet könnyen lemondani, vagyis évről-évre újra rajthoz állnak. A szervezők garantálják a jó hangulatot, már csak az időjárásnak kell kegyesnek lennie.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek