2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Magyar Rózsa év végén sem tétlenkedik

A SlágerFesztivál háziasszonya az év utolsó napjaiban sem unatkozik.

Az énekesnő családja mellett 17 gyermekekkel ünnepelte a karácsonyt.

–          Munkámnak köszönhetően az elmúlt időszakban számtalan helyre eljutottam, így volt lehetőségem megismerkedni 17 kisgyermekkel egy vidéki otthonban. Mikor időm engedi, meglátogatom őket, s közös programokat szervezünk. Nagy öröm volt számomra, hogy Szenteste előtt egy nappal együtt lehettem velük. A szokásos nótázás közben mézeskalácsot sütöttünk, mellyel este a fenyőfát díszítettük. Ünnep előtt pár héttel pedig minden gyermek saját ajándékot készített a másiknak. Torokszorító érzés volt látni és hallani az izgatottságot, a jókedvet és szeretetet, amely aznap este körülvett bennünket. Az ünnepi napokat családom körében töltöttem. Számomra az egyik legszebb ünnep a karácsony, hiszen ilyenkor egy kicsit több időt tudok szeretteimmel tölteni, mint az év többi „rohanós” napján.


Magyar Rózsa idén Erdélyben dalol utoljára.

–          Az év utolsó napjait Erdélyben töltöm, ugyanis Szilveszter napjára egy rendkívül megtisztelő felkérést kaptam. Este 10 órától Marosvásárhely főterén újév köszöntő ünnepséget szerveznek, mely keretén belül én is műsort adhatok. A szervezők elmondása szerint minden évben körülbelül 15 ezer fős közönség szokott összegyűlni. Bízom benne, hogy idén sem lesz ez másként. Bár már többször volt lehetőségem Erdélyben járni, mégis izgatottan készülök az utazásra, hiszen rengeteg e-mail-t és telefonhívást kaptam, hogy nagyon várják a műsorom.


Rózsa a SlágerFesztivál nézőit egy fergeteges hangulatú műsorral várja.

–          Természetesen, mint ahogy karácsonykor, újév első napján is ünnepi műsorral készülők a SlágerFesztivál nézői számára. Mindenkit várok a tv képernyők elé, hiszen sztárvendégeimmel garantáljuk a jókedvet és vidámságot.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek