2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Magyar fiúk az amerikai Nitro Circus Show-ban – legjobbjaink a legjobbak között!

Magyar fiúk az amerikai Nitro Circus Show-ban – legjobbjaink a legjobbak között!

A világon több, mint két millió ember látta a Nitros fiúk lélegzetelállító trükkjeit már. Most június 14-én Budapesten is borzolják a kedélyeket és repkednek a levegőben motorral, hószánnal, bmx-szel, gördeszkával és mindennel, aminek csak kereke van, vagy lehet!

Németh Kornél – Kori (FMX) és Hujber Péter – Hujo (FMX) motocrossosaink is együtt repkednek velük a Groupama Arénában vasárnap este.
Nagy durranás?! – Igen! Ez olyan, mint mikor beindítod a motort és elkap az adrenalin – tehát nagy durranás!
Ausztráliától Japánon át Amerikáig és most Európában, számos nagyvárosban felléptek a Nitro Circus sztárjai, de eddig még egy országban sem volt arra példa, hogy az ország saját motoros hősei részesei legyenek ennek a világméretű show-nak.

Stefano Favaro – Budapest Jump CEO, aki Magyarországra hozza a Show-t fontosnak tartja, hogy a magyar motorsport minél magasabb szinten mozogjon a világban. – ” Egész sport manager pályafutásom alatt, mindig figyeltem arra, hogy minden eseményen, amin dolgoztam a magyar sportolók a legmagasabb szinten tudjanak szerepelni. Most is az volt a célom, hogy a két FMX – Freestyle motocross kiválóságnak, Korinak és Hujonak helyet tudjak biztosítani a show-ban. Így rábeszéltem az amerikai managementet és örömünkre igent mondtak. Remélem ezzel a magyar rajongóknak is örömet szerzünk.”

A Nitro Circus falakat dönget világszerte, ez a budapesti Groupama Arénában sem lesz másként. A magyar fiúk olyan világsztárok mellett motoroznak be az arénába, mint Travis Pastrana, az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese, Josh Sheehan X-Fighters bajnok – a dupla hátraszaltó mestere, de egy hónapja  megugrotta a tripla hátraszaltót is legyőzve fizikát.
Mellettük olyan állócsillagok is fellépnek, mint X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseinek, olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók célja ezúttal a levegőben törni egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek