2024. 03. 4. hétfő

Kázmér
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Levente Péter: Ami az életben a legfontosabb…

Levente Péterrel jó beszélgetni. Úgy érzem fontos számára, hogy szavai a lehető legjobban tükrözzék azt, amit gondol. Pár nappal ezelőtt, a beszélgetésünk estéjén ünnepelte születésnapját felesége, Döbrentey Ildikó – ahogy ő mondja: Nő, szerelmem, gyermekeink édesanyja, és alkotótársam.

Jól esik hallani, ahogy, és amiket mond róla: Én egy fél ember vagyok, és a legfontosabbnak tartom az életben a másik felemet,akivel 45 éve szövetséget kötöttünk. Nekem a legfontosabb, hogy vele a kapcsolatom rendben legyen.

Negyven éves koromig azt hittem, hogy tökéletes vagyok. 3 év pokoljárás után rájöttem, hogy abszolút tökéletlen vagyok, és szeretném megtudni, hogy milyen egyéniség vagyok. Megdöbbentő volt az eredmény: Egy agresszív, irigy, bosszúálló, stb, született egyéniségemre bukkantam. Azt először meg kellett bocsátani. Elhatároztam 86-ban, hogy ebből az egyéniségből szeretnék egy pozitív személyiséget építeni. Nincs befejezve, most 70 éves vagyok.

A teljes beszélgetés itt meghallgatható: http://sztarportre.hu/levente-peter-ami-az-eletben-a-legfontosabb/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hadüzenet összefogással
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2023 nyarán alakított munkacsoportot az illegális dohánykereskedelemmel szemben. A legújabb intézkedés részeként a …