2022. 07. 6. szerda

Csaba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 475 HUF

Lányi Lala a Sztárportréban

Lányi Lala életének mélységeiről és magaslatairól is beszélt a Sztárportréban. “Nagyon sok nehézség után, hála Istennek most kisimultak a dolgok. Megtanultam, hogy amikor szembe fúj a szél, akkor is menni kell, akár kis hangyalépésekkel is.”

A 24 éves Kozmix Zenekar mellett, Lala művészeti vezetője az Analog Music Hall zenei komplexumnak. “Annak idején, hódmezővásárhelyi kisdiákként egy pályázatra összeírtam, hogy szerintem mit és hogyan kellene a popzenében csinálni. Már akkor is bennem volt, hogy foglalkozzak a zenei szakma dolgaival, mert megtapasztaltam, hogy milyen nehéz elkezdeni valamit. Egy barátommal hoztuk most létre ezt a komplexumot, ahol nagyon sok profi és kezdő zenész dolgozik. Sok minden van egy helyen, a próbateremtől a nagy színpadig.

Amit az ember őszintén el tud hinni, és el tud képzelni a saját jövőképét illetően, annak van valóságalapja. Erre szokták mondani: ha azt mondod valamire, hogy sikerül, igazad van. Ha azt mondod, hogy nem fog sikerülni, akkor is igazad van. Vigyázz mit kívánsz, vigyázz mire gondolsz!”

https://youtu.be/-2hAFBBpOog

Forrás:https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kérdés: Oszvald Marika
70 évesen is fiatalokat megszégyenítő tempóban éli az életét Oszvald Marika. A szubrett rengeteg színházi munkája végeztével sem pihen, kaszát-kapát r…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum