2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kovácsovics Fruzsinát imádják a gyerekek

A gyermek a leghálásabb közönség! Őszinte, hiszen semmit nem hallgat végig udvariasságból, vagy ha anya/apa rá is kényszeríti valamire (pl. kedvenc slágereinket játszó rádióállomás), nem fogja semmire azt mondani, hogy jó, csak arra, ami tényleg, igazán tetszik neki. Hálájuk jeléül pedig (ráadásul) egész életükben emlékeznek a gyerekdalokra, sőt, sok-sok év és kaland után, egyszer majd a saját gyermekeiknek is megmutatják egykori kedvenceiket. A gyerekek tudják, imádnak énekelni, és táncolni. Fesztelenül hallgatnak és értenek, ha fel tudjuk kelteni az érdeklődésüket.

Gyerekekhez szólni tehát jó érzés, és ha értünk a nyelvükön – ha tényleg értünk -, egész generációk jókedvét alapozhatjuk meg.

Az azóta Fonogram díjas Kovácsovics Fruzsina egy kereskedelmi televíziós műsorban mutatta meg magát először (vagy csak akkor figyeltünk fel rá), majd (tényleg) vidám popdalokkal jelentkezett. A rádiók és a közönség is megszerette ezeket a pozitív töltetű dalokat, így rendszeresen találkozhattunk nevével az utóbbi években.

Legutóbbi lemeze gyermekekhez szól, és tényleg szól, a közönség érti, és ünnepli is mindenhol. Hiszen Fruzsi ért a gyerekek nyelvén, tud őszintén nevetni, és nevettetni, imádja őket.

Jó dolga van Fruzsinak, ezt tudja, és vidáman szórakoztatja a kicsiket és nagyobbakat. A fiatal énekesnő történetét keressék a legújabb Sztárportréban! Magánóvoda, és rengeteg dal, közös tánc a gyerekekkel, Kovácsovics Fruzsina elárulja terveit!

Itt meghallgatható: http://sztarportre.hu/kovacsovics-fruzsinat-imadjak-a-gyerekek/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek