2021. 08. 1. vasárnap

Boglárka
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Király Viktor: Későn érő típus vagyok

A ma esti Lakástalkshow vendége Király Viktor és családja. Viktor őszintén mesél gyerekkoráról, valamint zenei pályafutásának kezdeteiről a műsorvezetőnek, Lovász Lászlónak. A VIASAT3 műsorában azt is elárulja, hogyan tudja a folyamatos ingázás mellett az egyensúlyt fenntartani a mindennapokban.

Király Viktor későn érő típusnak vallja magát, sokáig nem tudta, mit kezdjen az életével. Még 17-18 éves korában is bizonytalan volt magában, eleinte a színészettel is próbálkozott, de hamar rájött, hogy ez nem az ő világa. Akkor vált számára egyértelművé, hogy nem a színészet az ő útja, amikor elkezdte a saját szövegeit írni.

„Amikor szöveget írok, akkor az én érzéseimet írom le és nem másét játszom el. Emlékszem, a szalagavatón énekeltem és a matektanárom odajött hozzám és azt mondta, hogy ’na, végre kiderült, hogy miért vagy ennyire rossz ebben az iskolában. Most már tudjuk az utadat” – mesélte nevetve Viktor.

Viktorral ellentétben Linda tudatosan készült a zenei pályára, korán kialakult benne, hogy az énekléssel szeretne komolyan foglalkozni. Az éneklésen keresztül az egyik legfőbb célja, hogy gyógyíthasson.

Király Viktor és Linda szülei a VIASAT3 ma esti műsorában elárulták, hogy egy komoly betegség miatt döntöttek úgy, hogy Amerikából Magyarországra költöznek. A végső döntést édesanyjuk hozta meg, amit Viktor és Linda gyerekként teljesen másképp élt meg. Viktornak és Bennek nem jelentett problémát a hazaköltözés, Lindát viszont nagyon megérintette.

„Nekünk Bennel már volt egy majdnem kialakított baráti társaságunk Magyarországon, mivel mielőtt ideköltöztünk, mindig jöttünk nyaralni. Mi úgy fogtuk fel, hogy ez egy 1-2 éves kiruccanás, ezért mi előbb felszálltunk a gépre és előre jöttünk Magyarországra” – fejtette ki Viktor.

„Én egy kicsit más lelkiállapotban voltam, mivel nagyon is tisztában voltam azzal, hogy az anyukámnak milyen az egészségügyi állapota. Eleve nehezebb dolog volt ezt így elfogadni. Az első szerelmemet nekem Amerikában kellett hagynom. Még az is nehézséget jelentett, hogy se írni se olvasni nem tudtam igazán magyarul, és egy magyar nyelvű iskolába kerültem, míg a fiúk angol nyelvűbe” – tette hozzá Linda, aki jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, ezért Skype-on csatlakozott a beszélgetéshez.

Édesanyjuk, Király Gabi szerint a betegsége lelki eredetű lehetett, így úgy érezte, tennie kell valamit, hogy gyökerestül megváltozzon az addigi élete. A hazautazást érezte a legradikálisabb döntésnek, amit azóta sem bánt meg.

„Úgy éreztem, hogy valami hiányzik az életemből és másra nem tudtam gondolni, hiszen nem éltünk rossz körülmények között, sőt. Tulajdonképpen mindenünk megvolt, sikereim is voltak az életben, úgyhogy nem lehetett ilyenre fogni. Egyszerűen valami hiányzott – vallotta őszintén Király Gabi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Judy hálás a sorsnak, hogy lánya nem mindenben ütött rá. Az egyik ilyen az alkatuk, igaz újabban Judynak sincs gondja a megjelenésével, hiszen egy tud…
Fantasztikusan érzi magát Bay Éva: a 68 éves tévés legenda testileg és szellemileg is kirobbanó formában van. Amióta egy gyógynövénykeverék segítségév…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum