2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kifutunk az időből?

Jön a baba?

Pataki Zita a Sztárportréban!

„Azért csináltuk a férjemmel az Utolsó lombik című video sorozatot, mert segíteni szeretnénk. Amikor egészséges huszonévesek vagy harmincévesek szeretnének babát, várják hogy majd talán ebben a hónapban sikerül, és nem jön, már az is nagyon nehéz.

Azok a hölgyek, akik egyetemre mennek, 23-24 évesek mire végeznek, és ha szakvizsgáznak, akkor még több év elmegy. Ezután indul a küzdelem azért, hogy legyen egy jó lakás, munkahely, és ha utána végre megtalálod a társad, akkor nála is ugyanez a helyzet. Vársz, hogy majd eljön a megfelelő pillanat, és közben telik az idő.

Nagy felelőssége van a szülőknek, akiknek huszonéves gyermekeik vannak. Beszélgessenek a jövőről! Szeretnél-e kisfiam családot? Milyen legyen az a feleség?

Egy nő életében egy gyermek teljesen megváltoztatja az élete addigi folyását. A nőnek nagyon biztosnak kell lennie a férfiban. És akkor most már a férfiakról beszélünk: mennyire határozottak, és mennyire akarnak huszonévesen családot?

Elsősorban azért mégiscsak a férfi lesz a családfenntartó, a nőnek nagyon nagy biztonságra van szüksége. Nagyon sok nő ezt keresi a férfiakban: el tud-e majd engem, bennünket tartani? Amikor harmincas korúak találkoznak, ott a férfinak már komoly felelőssége van: ha nem gondolja komolyan azzal a harmincas nővel, akkor engedje el.

35 fölött radikálisan visszaesik egy nő termékenysége. Ma Magyarországon ha egy nő betölti a 38-at, azonnal mehet lombikra, és a kora miatt előre is veszik.”

https://youtu.be/Pt6_g-EMISI

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek