2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF

Kétszer ütötte el ugyanaz az autó Dombit!

4 meglepő dolog, amit nem tudtál a születésnapos humoristáról

Idén már csöpp, három hónapos kisfiával és feleségével, a szintén jó humorú Lillával együtt ünnepli április 30-án a születésnapját az ország népszerű poéngyárosa, Dombóvári István. Az évforduló másnapján, május 1-jén a Comedy Central saját műsorainak válogatásával köszönti a stand-up egyik meghatározó alakját. A jeles esemény alkalmából a születésnapos szívesen nosztalgiázott és néhány titkot is megosztott magáról.

Csillagász akart lenni

Nehéz elképzelni, de a kis Dombi nem a stand-up világában képzelte el magát: míg ovistársai tűzoltók, rendőrök vagy hercegnők akartak lenni, őt bizony az Univerzum vonzotta. Ez az álma azonban az évek során háttérbe szorult, bár bizonyára csillagászként is megállná a helyét, de mi azért örülünk, hogy más irányba sodorta az élet, így poénok özönét zúdítva ránk megnevettet minket!

Korda Gyuri kazettával vallott szerelmet

Sajnos az óvodás Dombi is megtapasztalta, hogy milyen az, ha egy szerelemnek csúnya vége lesz. A kis hölgy azonban nem csak simán kikosarazta, hanem még a kutyát is ráengedte! „Még általános iskola előtt udvaroltam Orsinak, walkman hangszóróval vallottam szerelmet neki. Lehet, hogy nem Korda Gyuri kazettával kellett volna ezt csinálni, de hát csak az volt otthon” – emlékezett nevetve a humor nagyágyúja.

Kétszer is elütötte ugyanaz az autó

A Comedy Central kedvenc poéngyárosa is megtapasztalhatta, hogy milyen kicsi a világ, amikor ugyanaz az autó kétszer ütötte el, bár több év különbséggel. „Mindkét alkalommal az én hibámból történt a baleset. Az első alkalommal épp mentem haza biciklivel és nem néztem jobbra. Sok-sok évvel később másodjára is ugyanazzal a kocsival történt egy incidens, akkor rám tolatott az illető” – mesélte Dombi, aki egyik esetben sem fordult orvoshoz. „Igazából nem tudom, hogy lettek-e komolyabb sérüléseim, de ha belegondolok, az első baleset után romlottak a jegyeim és onnantól kezdve viselkedek így: inkább életpályát kanyarítottam az esetből.”

Kívülről tudja az összes David Hasselhoff-dalt

Bizony, mi se gondoltuk volna, de ez az igazság! Dombi már gyerekként is imádott zenét hallgatni a walkmanjén, de a lehetőségei sajnos akkor még igen korlátozottak voltak: Korda Gyuri és David Hasselhoff közt vacillálva az utóbbi mellett tette le a voksot. Így történt, hogy rendelkezik azzal a szuperképességgel, hogy a mai napig fújja a színész összes dalát.

Május 1-jén, szombaton 19:00-től Comedy Club: Dombóvári István: 120021 gramm – 8. rész, 20:30-tól Comedy Club: Dombóvári István – Kis ember nagy gonddal jár, 21:40-től pedig Dombóvári István: Szóra sem érdemes! című előadása a Comedy Central műsorán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …