2021. 09. 18. szombat

Diána
1 EUR 351 HUF
1 GBP 412 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Két Miss Balaton versenyző sorsa a közönségen múlik

Két Miss Balaton versenyző sorsa a közönségen múlik

Megtartották a szépségverseny első castingját


Balatonfüreden rendezték meg a Miss Balaton szépségverseny első castingját, ahol  Epres Panni, Iszak Eszti, Dukai Regina és Seres Attila zsűrizte a lányokat.

A TOP 60-ba jutó versenyzőket három mentor, Marton Adrienn, Magony Szilvi és Gelencsér Timi készítette fel a szereplésre. A következő fordulóra a zsűri 22 szépséget juttat tovább, míg 2 versenyző sorsa a közönségen múlik, bárki leadhatja voksát a Miss Balaton Facebook oldalán keresztül.
„Gratulálok, ti már bejutottatok a legszebb 60 lány közé, és közöttetek ül a 2018-as királynő” – köszöntötte Horváth Éva versenykoordinátor a Miss Balaton első castingján résztvevőket. Az ország minden pontjáról érkeztek lányok, hogy bebizonyítsák méltóak a Balaton királynője címre. Az egész napos program során a zsűri előtti szereplés mellett rengeteg, a modellkedés során hasznosítható tanáccsal lettek gazdagabb a versenyzők.
Iszak Eszti már öt éve zsűrizi a lányokat a castingokon, a tábor és a verseny alatt pedig tanácsadóként segíti a felkészülésüket.
„Minden évben nagy izgalommal várjuk az első castingot, itt találkozunk először személyesen a lányokkal. Nagyon örülök, hogy most is igazán színes a mezőny, a pszichológustól az ügyvéden át még egy magánnyomozó, sőt egy anyuka is van a versenyzők között. Jó hangulatban telt a casting, és nekem már meg is van, hogy kiket juttatnék tovább a legszebb 24 lány közé” – mondta el Eszti.
Nem csak a zsűrin múlik azonban, hogy ki kerül be a legszebb 24 versenyző közé, két lányt a közönség juttathat tovább. A szavazás a Miss Balaton Facebook oldalán érhető el június 16-án reggel 8 órától június 17-én 23:59-ig.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum