2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Két beszéddel készülhetnek az Oscar-győztesek

Új ötlettel szolgáltak az Oscar-gála szervezői az unalmas köszönőbeszédek elkerülésére: a jelöltek számára hagyományosan adott ebéden felkérték a művészeket, hogy két beszéddel készüljenek. A jelöltekkel – köztük George Clooneyval, Sandra Bullockkal, Meryl Streeppel és Jeff Bridges-szel – a helyi idő szerint hétfői fogadáson közölték, hogy két beszéddel készüljenek a március 7-iki gálára. A producerek azt szeretnék, ha a művészek a színpadon elhagynák a show legunalmasabb részének tartott köszönőbeszédeket, amelyekben rendszerint a családon át az ügynököktől a sajtósig és a barátokig mindenki szerepel.

 

Bill Mechanic és kollegája, Adam Shankman, az est producere ehelyett azt ajánlotta fel a majdani díjazottaknak, hogy egy színfalak mögötti kamerába beszélve adjanak hálát mindazoknak, akiket arra érdemesnek találnak, ezt a beszédet pedig közzéteszik az interneten, a hírességek elküldhetik e-mailen és még Facebook-profiljukra is feltölthetik. A producerek azt szeretnék, ha a hírességek a rendelkezésre álló 45 másodpercben inkább arról beszélnének a gálán, hogy mit jelent számukra az Oscar-díj. A könnyes szemmel elmondott köszönőbeszédek „rendszerint a legutáltabb részt jelentik” – figyelmeztetett Bill Mechanic.

Azzal természetesen a producerek is tisztában vannak, nem biztos, hogy a jelöltek eleget tesznek a kérésnek. Ötletükről azonban megfelelőnek tartott korábbi beszédek levetítésével – többek közt Renee Zellweger mondatainak sugárzásával – próbálták meggyőzni a fogadás meghívottait.

A szervezők még egy meglepetéssel szolgáltak a Beverly Hills-i eseményen. Idén a korábbiaktól eltérően a díjazottak már aznap este megkapják a szobrocskához járó gravírozott névplakettet. (A gálaesten ugyanis a kitüntetettek névtelen szobrot kapnak, hiszen kilétük nem ismert.)

A producerek célja ezzel az, hogy tovább ott tartsák a díjátadó utáni hivatalos vacsorán a győzteseket, mielőtt azok továbbállnak a különböző Oscar-partikra.

 

(MTI)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…