2024. 06. 16. vasárnap

Jusztin
1 EUR 398 HUF
1 GBP 473 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Keleti Andrea hihetetlen energiájának és fittségének titka!

Keleti Andrea hihetetlen energiájának és fittségének titka!

Az ország legsikeresebb táncműsorából megismert Keleti Andreának még két gyermek után is kifogástalan az alakja. Nem véletlenül, hiszen köztudott, hogy a sport élete szerves részét képezi. Szerinte azonban a tánc önmagában nem elegendő az álomalakhoz, Andrea elárulta ő egész évben a mozgás és az aktív pihenés elkötelezett híve.

Sokan azt gondolják a tánc, mint hivatás, elegendő ahhoz, hogy valaki tökéletes alakkal rendelkezzen, valójában azonban Keleti Andi szerint, az izomfejlesztésre ilyenkor kevés idő jut, és bizony a kor előrehaladtával neki is egyre inkább oda kell figyelnie önmagára. „A mindennapi edzésre igyekszem mindig időt szakítani, de nem mindig sikerül, mert elég elfoglalt vagyok. Bár bizonyos szempontból szerencsésnek érzem magam, amiatt, hogy táncot tanítok, hiszen így gyakorlatilag hetente 4-5 alkalommal átmozgatom a testemet a tánciskolában. Viszont ez igazából cardio edzés, tehát állóképesség segítő, szíverősítő, vérkeringés javító hatása van”- árulta el a csinos táncosnő, majd hozzátette, újabban egy Hollywoodban és hazánkban is népszerű edzésformával tartja formában magát. „A Power Plate vibrációs edzésformát gyakorlatilag nekem találták ki, meg azoknak a nőknek, akiknek nagyon kevés a szabadidejük.  Gyakorlatilag fél óra alatt a test összes izomzatát meg lehet vele dolgoztatni. Egy-egy gyakorlathoz csak nagyon rövid időre van szükség, és ugyanolyan izomlázas lesz tőle az ember, ha nem jobban, mint egy hosszú 1-1,5 óráig tartó edzéssel”- mesélte boldogan Keleti Andrea, aki a vakációk alatt is az aktív pihenést részesíti előnyben. „Ha a családdal megyek nyaralni, akkor nálam két teljes nap mindig alvással telik. Ez általában elég ahhoz, hogy felöltődjek, utána viszont hihetetlen energiabombává változom. Ha tehetem beiratkozom mindenféle órára, rengeteget teniszezünk, görkorcsolyázunk. A gyerekek ezért külön hálásak, mert érzik milyen sokat foglalkozom velük, holott csak magamat szórakoztatom közben”- árulta el a népszerű táncosnő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az utolsó pillanatban változtatott életén Peller Károly. Előszőr a térdei mondták fel a szolgálatot, aztán cukorbeteg lett. Hét évig rombolta a szerve…

További cikkek