2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Kelet Szépe 2011.

Görögország döntőseit sportautókkal együtt fotózták a Vadna parkban!

Már gőzerővel készülődnek a júliusban megrendezésre kerülő Görögországi döntőre a lányok. Ennek egyik állomása volt a Vadna portfólió készítés, ahol Bátor Laca és csapata elkészítette a 2011-es kiadványhoz a képeket, természetes, hogy ismét egy fergeteges napot töltöttek el a lányok a vízpart mellett, hiszen a rendezők mindent megtettek a siker érdekében. Csilla gondoskodott a csábító ruhákról, ami el is nyerte a publikum tetszését, amit majd egy werkfilm keretében be is mutatnak! Júniusban még két napra leutaznak a lányok a Tiszára, hogy a Tiszát behajózva igazi „nyári” képekkel és felvételekkel kényeztessék el a férfiakat és a TV nézőket! – mondta Hasulyó János főszervező, hozzá fűzte még, hogy ebben a válságban nem egyszerű egy ilyen nemzetközi szépségversenyt megrendezni.

 

Hogy miben különbözik más versenyektől a Kelet Szépe Görögország? Egy biztos ez az a verseny, ahol minden döntős a Görög tengerparton versenyez, teljes ellátással és élvezheti a Görög emberek szeretetét. A görögországi döntő mind a 10 napjáról folyamatosan TV anyag készül. Számos és különleges programmal zajlik a felkészülés. Kizárólag a Kelet Szépére tervezett ékszer kollekciót kap a győztes + 2 személyes Görög nyaralást a Sipi Tourstól, 4 személyes Hajdúszoboszlói nyaralást és több meglepetés ajándékot. „Életem nagy élménye volt, hogy eljutottam a görögtengerpartra és a szervezők örök élményt nyújtó programokról gondoskodtak a tíz nap alatt. Mindenkinek csak ajánlani tudja az ilyen jellegű megmérettetést! Soha nem gondolta volna, hogy a görög emberek ilyen kedvesek és segítőkészek. Úgy éreztük magunkat mint a királynők, úgy bántak velünk mintha igazi hírességek vagy sztárok lennénk. Nem beszélve a drága és exkluzív nyaralásról, amiben nem sok fiatalnak lehet része, és ezt nagyon meg kell becsülnünk – jelentette ki Orosz Kitti a 2010-es verseny győztese.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek