2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Karácsonyfát a kedvencektől!

Karácsonyfát a kedvencektől!

Karácsonyfát a kedvencektől!Suszter maradjon a kaptafánál, tartja a mondás, de persze manapság már el lehet térni a hagyományoktól. Szinte semmin se lepődünk meg, így azon sem, hogy a DVTK stadionban karácsonyfa vásárt rendeztek!

„Immár ez a harmadik diósgyőri karácsonyfa vásár, sikerült hagyományt teremtenünk. Jó minőségű fákat, elfogadható áron kínálnak a kereskedők, a bevétel egy részéből pedig az utánpótlás focit támogatják”- foglalta össze az akciót Földesi Norbert, a DVTK klubigazgatója. „A szüleimmel lakom, minden évben állítunk karácsonyfát. Én is itt veszek majd. Ezzel is támogatom a gyerekfocit, meg jelenlétemmel is”- mondta mosolyogva Takács Péter, U20-as világbajnoki bronzérmes labdarúgó. A kereskedők nem babrálnak a méricskéléssel, darabra adják a fát. A szabott árból vannak akik alkudnak is, amint láttuk sikerrel.

Jönnek is sokan vásárolni. Koba Róbert például egy szép ezüstfenyőt vett. „Ez lesz Biankával az első karácsonyunk, remélem tetszeni fog neki” – mondta a büszke apa, karján kilenc hónapos kislányával, akiből persze a drukker is előbújt és jó szereplést kívánt a tavaszi szezonra Takácsnak és a DVTK-nak.

Karácsonyfát a kedvencektől!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek