2021. 09. 21. kedd

Máté, Mirella
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF
Jön a Csikidam film!

Jön a Csikidam film!

Jön a Csikidam film!Szikora Robikat és gidákat keresnek

Újabb zenés játékfilm születik – csikidam módra! Szikora Robi legnagyobb slágereit viszik filmvászonra, persze humoros történetekkel fűszerezve. Jövő nyáron kezdődnek a forgatások, addig keresik a „szikorarobikat” és persze a kisgidákat.

A zenés filmek sikerei úgy látszik meghozták a magyar filmesek kedvét, újabb ötleten törik a fejüket, hogyan lehetne meglovagolni a nosztalgia hullámokat. A Fenyő-slágerek után jönnek a Szikora-slágerek! Csikidam címmel hamarosan játékfilm készül Szikora Robi életéről természetesen a legnagyobb számaival ötvözve. Erről most kötött szerződést a zenész a film producerével, Neményi Ádámmal.

– Már tavaly a Made in Hungaria sikerét tapasztalva felvetődött, hogyan lehetne tovább folytatni ezt a sikerszériát, amit az elmúlt években produkáltunk filmjeinkkel – mondta a producer. – Olyan mesterhármast értünk el ugyanis, amivel ebben a szakmában kevesen büszkélkedhetnek. Három filmünk az SOS szerelem, a 9 és 1/2 randi, valamint a Made in Hungaria egymásután meghaladta a kétszázezres nézőszámot a mozikban. Így kézenfekvőnek látszott, hogy a Szikora-slágereket, illetve Robi életét „zenésítsük” meg. Legalább negyven ismert dalból kell kiválogatnunk majd a legjobbakat, s az már biztos, hogy a Ballag a katona vagy a Szeretlek is meg nem is, benne lesz a filmben, amit egy év múlva Robi születésnapján, december 16-án szeretnénk bemutatni.

Addig sem tétlenkedik a stáb, hamarosan keresik a főszereplőket, a gyerek és az ifjú Szikorarobikat. A filmben egy 8-10 és egy 20 éves forma doboló srác kell. S persze a gidák sem maradhatnak ki a Csikidam őrületből, gida-lányokat is keresnek majd. Jövő nyáron kezdődik a forgatás és decemberben már látható is lesz a mozikban. Hogy mit szól mindehhez a „főszereplő”, Szikora Robi? Neményi Ádám elmondta, hogy nagyon örült a filmötletnek és a szerződéskötés után pezsgővel koccintott a producerrel.

Temesi László

Fotó: szikorarobert.egyuttes.info

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Nem kerülték el a betegségek Vastag Tamást. A fiatal énekes hatalmas fogyásától mindenkinek leesett az álla, hiszen egy tudományos formulának köszönhe…

További cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum