2024. 04. 27. szombat

Zita
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF
Jön a Csikidam film!

Jön a Csikidam film!

Jön a Csikidam film!Szikora Robikat és gidákat keresnek

Újabb zenés játékfilm születik – csikidam módra! Szikora Robi legnagyobb slágereit viszik filmvászonra, persze humoros történetekkel fűszerezve. Jövő nyáron kezdődnek a forgatások, addig keresik a „szikorarobikat” és persze a kisgidákat.

A zenés filmek sikerei úgy látszik meghozták a magyar filmesek kedvét, újabb ötleten törik a fejüket, hogyan lehetne meglovagolni a nosztalgia hullámokat. A Fenyő-slágerek után jönnek a Szikora-slágerek! Csikidam címmel hamarosan játékfilm készül Szikora Robi életéről természetesen a legnagyobb számaival ötvözve. Erről most kötött szerződést a zenész a film producerével, Neményi Ádámmal.

– Már tavaly a Made in Hungaria sikerét tapasztalva felvetődött, hogyan lehetne tovább folytatni ezt a sikerszériát, amit az elmúlt években produkáltunk filmjeinkkel – mondta a producer. – Olyan mesterhármast értünk el ugyanis, amivel ebben a szakmában kevesen büszkélkedhetnek. Három filmünk az SOS szerelem, a 9 és 1/2 randi, valamint a Made in Hungaria egymásután meghaladta a kétszázezres nézőszámot a mozikban. Így kézenfekvőnek látszott, hogy a Szikora-slágereket, illetve Robi életét „zenésítsük” meg. Legalább negyven ismert dalból kell kiválogatnunk majd a legjobbakat, s az már biztos, hogy a Ballag a katona vagy a Szeretlek is meg nem is, benne lesz a filmben, amit egy év múlva Robi születésnapján, december 16-án szeretnénk bemutatni.

Addig sem tétlenkedik a stáb, hamarosan keresik a főszereplőket, a gyerek és az ifjú Szikorarobikat. A filmben egy 8-10 és egy 20 éves forma doboló srác kell. S persze a gidák sem maradhatnak ki a Csikidam őrületből, gida-lányokat is keresnek majd. Jövő nyáron kezdődik a forgatás és decemberben már látható is lesz a mozikban. Hogy mit szól mindehhez a „főszereplő”, Szikora Robi? Neményi Ádám elmondta, hogy nagyon örült a filmötletnek és a szerződéskötés után pezsgővel koccintott a producerrel.

Temesi László

Fotó: szikorarobert.egyuttes.info

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek