2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
Jó hírek

Jó hírek

Jó hírekDemjén Ferenc: Elsősorban az a jó hír, hogy kinéztem az ablakon és süt a nap, gyönyörű idő van itt nálunk. Eléggé időjárásfüggő vagyok, hangulatilag is. Amikor egy kicsit borúsabb, vagy esik az eső, akkor házban maradós vagyok, de azt is szeretem.

Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott ember vagyok, nehezen lehet kihozni a sodromból. Inkább bele nyugszom dolgokba – amiről úgy érzem, hogy másnak nagyon fontos -, mint hogy ellenkezzek.

Van amikor az ember olyan helyzetbe kerül, hogy tehetetlen – az mindenkinek kellemetlen gondolom -, olyankor nagyon dühös tudok lenni, de ezek sem tartanak sokáig, mert írok egy levelet, vagy személyesen elhumorizálok a telefonban. Hála Istennek, nem vagyok idegesség tartó. A legjobb hír, hogy ezeken túl tudom tenni magam, és kilencven százalékig békés, és eléggé nyugodt ember vagyok. Hozzá kell tennem, hogy vidámságra mindig van ok.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek